0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (3,294 puan) tarafından
Yanı bikac gündür düşük vs gibi konular için soru sordum ama bi son defa daha sormak istiyorum izninizle ..

Kan vermiştim en son dediğim gibi kan da ve ultrasonda gebelik çıkmadı 

Lâkin bugün adet olmam gerekiyorken olmadım daha acaba diyorum bebek çok küçük dahi olsa kanda ve ultrasonda görünür müydü  ?

Belkide önümüzdeki bikac gün içerisinde adet olucam ama işte inanamiyorum hamile olmadığıma inanmak istemiyorum yapı olarak hemen hamile kalabiliyordum bide okadar emindim ki düşük yaptığıma yanılma payı varmıdır sizce bide lütfen *bende önceden kaliyodum sonra işte su kadar sene kalamadım* gibi örnekler vermeyin çok kafama takıyorum sonra teşekkürler 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
1ay 3 hafta vs bekle cnm cok küçük olduğunda kan vade çıkmıyor rabbm gününü bellemistr sabret
(3,294 puan) tarafından
Of inşallah ya her defasinda adet oldum mu diye beklemekten sıkıldım bide bugün olmam lazımdı olmadım iyice heyecan kapti
tarafından
Bazen adetler sasiyo cnm sabret
-Reklam-
0 oy
tarafından
Stres yaptigin için de adet olmayabilirsin relax ol inşaallah Rabbim hayırlı vakitte senin de kucağını doldursun 
(3,294 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Bence stresten adet olmuyorsun. Biraz akışına bırak bu da çok etkiliyor 
0 oy
(7,792 puan) tarafından

Brnde ilkinde hemen hamile kaldim ikinciye taaaa 

Ahaha 4 aylik daha kizim düşünmüyom zati 

Bebegim stres yapmak ve çevresel faktörler reglin vaktini etkiler sakinnol yarin bi erken test al yap icin rahat etsin hakkinda hayırlısı olsun :)

0 oy
tarafından
Stresten  ya olcksn

İlgili bir soru bulunamadı

405,825 soru

12,162,296 cevap

36,608 kullanıcı

...