0 oy
661 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (280 puan) tarafından

Ya kizlar oglum 5 aylik daha once hic öpmedjk babasi is geregi 3 gundur falan görmüyordu simdi geldi öptü yanaklarından ama 2 defa sabunla yıkamama ragmen hale bak kremde sürdüm off kafayı yiycem :(( nasil gecer bu hic öpmiycez mi yani :(( cunku baska hic birsey olmadi sadece 5 dakika icinde oldu :(

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sakalları batmış olabilir canım eşim koluma yattığı zaman kolum böyle oluyodu 
(280 puan) tarafından
Ayy evet sakallari ve biyigi var maalesef vazgeçmiyor onlardan :(( napicam kendi kendine gecer mii
tarafından
Geçer canım yarına bişey kalmaz inşallah
(280 puan) tarafından
Insallah kuzum ya sakkalri ben hic dusunemedim kimseye elletmem artik herhalde :D
tarafından
Aynen canım eşinde kessin yani yakar biraz çocuğun yüzünü
-Reklam-
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Canim opmeyle olcak bisey degil bu alerji yapmış bisey bellki cunou baya kotu olmus
(280 puan) tarafından
Yogurt yiyor ama onuda 2 haftadir falan yiyor hatta bugun yemedi bile yani benim kalmamis hazir vermedim mayaladim yarin veririm dedim
tarafından
Alerji cnm bu yarn dra götür bi yada sağlık ocağına alerjiyse eğer ki süt ürünleri süte dair hiç birşey yiyemez cnm geçmiş olsun
(2,483 puan) tarafından
Peki sen farkli bisey yedin mi sütte gecmis olabilir
Yada benim oglum memede cok kalinca agzinin etrafi kizarirdi boyle oda olabilir bak
tarafından
3.5 aylık çocuğa yoğurt verilmez canım alerji olmuş gibi işte en fazla 4.5 aylıkken başlasaydın keşke cnm çok küçük daha yeni tatlar tatmaya
(280 puan) tarafından
Canim yukarda yazdim suan 5 aylik 2 haftador yiyor dedim yani 4.5 aylikken basladim yogurda .... memede cok kaldi ama alerji yapacak birsey yemedi yogurttan olsa 2 haftadir illa anlardim yani
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Kiyamam kötü olmus ya sabaha gecer insallah yikadiysan artik dokunma canim ve opturme azıcık daha büyüsün
(280 puan) tarafından
Yoookkk asla kesinlikle yaaa uyyamiyorum resmen hep yzuune bakiyorum nasil oldu diye öptürur müyüm hicc
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Sakal bıyık varsa azcıkta sert öpmüşse olur canım pisik kreminden sur oralarına ben öyle yapıyorum  inşallah sabaha bisey kalmaz:)

(280 puan) tarafından
Yikadim guzelce surdum canm insallah :((
(1,351 puan) tarafından
Geçer merak etme tahriş olmuş gibi yüzü zaten
(280 puan) tarafından
Aynen kuzum yaa dayanamadi demek ki cunku oda öpmezdi ama cok ozledim dedi napiyim adamin elinden de cekemem ya birak cocugu diye öp deyiverdim :(
(1,351 puan) tarafından
Valla hepimiz öpüyoruz kim opmuyorki  insan dayanamıyor ciltleri çok narin olduğu icin oluyor
(280 puan) tarafından
Aynen cnmm :(
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Yavrum benim canı yaniyordur onu hastajneye götür belki briseye alerjisi var sütünden geçti canım Allah korusun müdahale edilsin opmekle böyle olmaz
(280 puan) tarafından
Bende sadece salata yedim yaa aksam hic biseu yemedim farkli olarak sabah gecmezse mutlaka göturcemm
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Canım benim oğlumda kayınpeder öptüğü zaman böyle olur hep ben corasetin pembe kullanıyorum hemen geçiriyo. Bebek yağı bile sürebilirsin. Sen bu gece zeytinyağı yada bebek yağıyla bi nemlendir yarına azalmazsa doktora git. Bizim önce yanak ve alından başlayıp tüm vücuda yayıldı bu kızarıklıklar. Çok şükür doktorun verdikleriyle geçti şimdi. Geçmiş olsun 
(280 puan) tarafından
Bakim kremi vardi kendinin ondan surdum cnm gecmezse goturcm sabh insallh
(1,634 puan) tarafından
İnşallah geçer canım sakal bıyık çok etkiliyo tenleri hassas. Benim kayınpeder 10 15 günde bi geliyo özlüyo ve dayanamayıp öpüyo ve bebiş hemen kızarıyo. Eşim soruyo noldu yine buna diye bende kayınpederin yanında diyorum dedesi geldi çocuk bu hâle geldi diye =)))(((=
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Canım doktora götür alerjiye benziyor ek gıda veriyor musun yada sütünden geçmiş olabilir
0 oy
(56 puan) tarafından
Ay yavrum bu sakal olmuş ya benimki de öyle olmuştu 
0 oy
(671 puan) tarafından
Sicaktan alerji olmus olabilir babasinin tükurugu bile alaerji yapmis olabilit teni cok hassas bebekler her seyden etkileniyor maalesef 
0 oy
(290 puan) tarafından
Aleji  olmus canm opekle hic oyle olurmu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
7 cevap 342 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Gamze amar (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu