0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından
Microgynon doğum hapını kullanan varmı etkileri nasıl düzenli adet getirtiyor mu kullananlar yazın

4 Cevaplar

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Evet kullandım düzenli yapıyor ilk kullanımda 2 3 gün geciktiriyor
(835 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ben yedi sene kullandım bir sorunla karşılaşmadım adetim hiç şaşmazdı bırakınca da hemen hamile kaldım yedi sene sonra tavsiye ederim çok iyi 
(580 puan) tarafından
Yedi sene hergün içtin mi helal olsun ben unuturum üşenirim
(1,345 puan) tarafından
İçtim zaten 21 tane yedi gün ara veriliyor ama aralarda bıraktığım oldu eşim uzaktaydi ara ara bıraktım o.yokken geri başladım aralarda bazen unuttuğum gunlerde oldu tabii ama birşey olmadı
(580 puan) tarafından
Niye spiral taktırmayı Düşünmedin ben taktım ama o kadar korkuyorum ki bir işe yaramayacak diye
(1,345 puan) tarafından
Yok onu düşünmüyorum ikinci çocuğum oldu hâlâ düşünmüyorum güvenmiyorum ona bebeğim yaşına girsin yine microgynon başlayacam
tarafından
Emzirenler kullanabiliyor mu bunu ?
tarafından
Emzirenler sadece cerazette
(1,345 puan) tarafından
Ben şuan cerazette kullanıyorum doktor dedi bebek yaşını geçsin ondan sonra başlayın dedi çünkü sütte tat değişikliği yapabiliyormuş ve bebek emmek istemeyebilir dedi bende bekliyorum o yüzden yaşını geçsin başlayacam yine ona
tarafından
Cnm sütü kesiyor. Yaşadım .
tarafından
Anladım kızlar çok teşekkür ederim bebegim şuan 3 aylık kondomla korunuyoruz ama onada pek güvenmiyorum ondan ilaçta kullanacam
(1,345 puan) tarafından
Öyle mi doğrudur o zaman demek.ki biraz büyümesi lâzım bebeğin ama cerazettede hâlâ adet olmadım 11 ay oldu çok rahatsızım
tarafından
Yaaaa öyle adet kesici özelliği varmı çok rahatsız edici bı durum o ya, ben adetim kesilmesin diye 3 aylık iğneyi vurulmadim o da kesiyormuş çünkü
tarafından
Canım ben cerazette kullandım 10 aya kadar çok güzel sütüm vardi ama adet olmuyordum. Cerazette adeti önlüyormuş. Bu hapa geçtim sütüm kesildi ama adetim geldi bu hapa başladıktan 2 ay sonra yani 1 sene adet olmadim
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
(1,345 puan) tarafından
Ben de  valla  bırakacam cerazette doğum kontrol hapina başlayacam digerine böyle mahvoldum
0 oy
tarafından
Kilo yaptı onun dışında suanlik sorun yok
tarafından
Ne kadar acaba fiyatı
tarafından
44 e aldım bu ay

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
+1 oy
2 cevap 83 göst.
31 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Sil bastan_ (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.

Kategoriler

1,443,540 soru

23,720,916 cevap

312,880 kullanıcı

...