0 oy
221 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Evi tasicaz kızlar neyse perde diktirmem lazım dört pencere öyle pahalı bsy istemiyorum kendi evim dil uygun bsy alcam neyse eşim söz verdi diktiricem diye hala umursamıyor kızımın bir çeyrek altını vardi kaynanagilde onu istedim tamam dedi kaynanam bozdur diktir neyse ben alacaktım eşim benden önce gidip almış bozdurmus ödemem vardı diyor bir haftada 18 bin TL bara harcadi araba vs dükkana fln bana bı 500 TL vermedi zoruma gitti bende kızdım dün kaynanagildeydik hep sana hep sanami olcak dedim kaynanamla eşime kızdı napiyon sen o paraları diye ödemem var diyip duruyor hiç bitmiyor bu ödemeler sinir oluyorum bende istemiyorrum ne perde ne de ev dedim tasinmicam verdiği kapora ev kirası vs boşa gitsin umrumda dil sürekli hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum hep kandırıyor beni durumu var yapabilir alabilir ama bana gelince yok hep kendine kullanıyor napim bilmiyorum ona buna bakıyorum eşleri bı dedigni iki etmiyor sürekli hediyeler vs ne dese yapıyorlar benim ne eksiğim varki bı yüzüğüm bile yok hepsini bozdurdu yedi dört bilezik iki yüzük 16 çeyrek hepsini eşim yedi anlamiyorum sorun bendemi çokmu pasifim acaba

2 Cevaplar

0 oy
(4,768 puan) tarafından
Geçenlerde  tuttum evi diye konu açmıştın canim mutlulukla.  Allah yardimcin olsu  hesabını  bilmeyen esini dusunmeden hareket edenle zor gerçekten.  Kendi icinden gelmesi lazım. Sen ne kadar anlatirsan anlat ne dersen de karsidakinin anladığı kadar oluyor malesef. Sende tabiki de bir eksiklk yoktur  cicim ama her erkegin ssvgisini belli etme tarzi bir olmuyor bosver karsılastirma kimseylee sen esinin bu yönünü duzeltmeye çalış..maddi harcamalarınızı ortak yapmayı nereye neyin gttigini anlatmayı öğrensin.  Sen de kafana göre  harcasan odemem vardi desen hoşuna gider mi gitmez. 
(2,350 puan) tarafından
Anlamıyor canım anlamıyor kafayı yedirecek bana
(4,768 puan) tarafından
Allah yar ve yardimcin olsun. Abim de oyleydi canim yengem baya çabaladı  40 indan sonra düzen  aldı malesef. Bir sürü  para kazanirdi nereye gitti  deyince yoookk.. bakti cocuklar büyüdü  hala birikimi yok etrafinda cok yardim edecek kimsesi de kalmadı ondan sonra dank etti kafasına.  Simdi 1 tl nin hesabını  yapıyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Etrafındaki insanlarla kendini kiyaslaman çok yanlış perde konusuna gelince herhangi bir dükkana git ölçüleri ver fiyat al akşam da esine şu kadar tutuyor de al parayı emrivaki olması gerekiyorsa emrivaki yap ben yaklaşık bir yıllık evliyim evlendikten kısa bir süre sonra da el öpmeye ailemin yanına gideceğim zaman kayinbabamin arabasını istedik verdi ama gazını aldın mı yavaş kullan dikkat et arabaya bişey olmasın sürekli olarak aynı şeyler bir yere gidecek olsak kırk laf duyduk verdim bilezikleri kimseye ağız eğmeye gerek yok dedim al hangi arabayı alacaksan dedim bende etrafımdaki birçok kişi gibi altın askı isteyebilirdim rezilligini çeke çeke altınlarla oturmak bana hiçbir şey katmayacakti katmadı da şimdi Rabbim nasip etti bir motor bir araba durur kapının önünde giden maddi şeyler olsun yeri er yada gec dolar ama manevi boşluklar yaşatmasın Rabbim. Benden önce evlenen de var çevremizde hepsi altınına altın katıyor Allah daha çok versin herkesin gönlüne göre versin ben o altınlar kolumdayken mutsuzdum şimdi gayet mutluyum kimseye zerre muhtacligimiz yok düğünden sonra eşim işsiz kaldı bende ayni şekilde gelen ceyrekleri bozdurduk kirayı faturaları ev giderlerini karşıladık Rabbim kulu kula muhtaç etmesin çok şükür şimdi azıcık asimiz ağrısız başımız kimseye özenme bu en büyük hatan olur 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 279 göst.
5 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Hayal34 (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 338 göst.
9 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Demet bulut (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 375 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,241 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 2,455 göst.