0 oy
1,383 göst.
Diğer kategorisinde (2,766 puan) tarafından

:D:D yavas olun:D:D

Sizde bebeklerinizin popolarina saplak yapistiriyormusunuz benim kizim cok hoslanir bezi de oldugu icin canida acimiyor emekleme pozisyonunda bekliyor vuruyorum opuyorum doyamiyorum ya bu nasil bi duygudur bi insan popodan hoslanirmi ama anne olunca hoslaniyor bir aydir igrenme duygum vardi gebelikden ne kizima ne esime yaklasamadim dogru duzgun ve o duygu bittiyse doya doya seviyorum kizimi artik sizde popislerine vuruyormusunuz☺

22 Cevaplar

0 oy
(135,920 puan) tarafından

En İyi Cevap
ooo saglam vurrum issiriyom bide
(2,766 puan) tarafından
Az once dedikodunu ettik ☺☺☺iyi insanda adinin ustune gelirmis demem ama kiminle ne dedigimizi
de kiz kiminle hangi postta☺☺☺
(2,766 puan) tarafından
Dimem ölumu op derim☺☺
sjssjsjsjsj
-Reklam-
0 oy
(2,350 puan) tarafından

Aaa neler ediyom kızıma ayaklarını kemiriyom:D

(2,766 puan) tarafından
Ayy ayaklarini gidikliyom bakiyor hosuna gidiyor onuma yatip ayaklarini uzatiyor bende isiriyorum ya nasil bi duygudur bu annelik muthis ya
(2,350 puan) tarafından
Allah'ın bı mucizesi işte onlar bize emanet güzel bakalim güzel yetiştirelim emanetlerimizi
(2,766 puan) tarafından
Oyle valla bazen cok korkuyorum ya hergun kinadigim kisiler bi gun kizim onlara ozencek diye
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Daha 2 aylık ama ben bile vuruyorum
(2,766 puan) tarafından
Ben o aylarda dokunmaya bile kiyamazdim ama popise vurmadanda edemezdim ☺
(5,482 puan) tarafından
Az büyüsün kolunu bacağını ısırcam, yavaş yavaş başladım. Bayılıyorum uğraşmaya minnoşumla
(2,766 puan) tarafından
Cok guzel oluyor ya
0 oy
tarafından
Ahaha linclemeye gelmiştim oysaki ben  agsgs şaka şaka. Bende oğluma yapiyom çok tatlılar ** ya
(2,766 puan) tarafından
Hahahah valla oyleler
0 oy
tarafından
Hiihhh hunharca severim ağız burun got baş bırakmam ") hahahaha gerçi benimkiler büyüdü artık kaçıp kurtuluyorlar minik gelsin de bol bol minciracam ")
(2,766 puan) tarafından
Bende oyle yanagi benim mizin tombul tombul bi minciriyorum yanagi kipkirmizi kaliyor aglamiyorda kacmiyorda garibim oksuruyor yalandan birakayim diye☺☺
tarafından
")) maşallah kuzuya rabbim acısını göstermesin
(2,766 puan) tarafından
Amin canim insAllah ikimizde alir sagsalim kucaklarimiza kaldigimiz yerden devam ederiz☺☺
tarafından
Inşallah ") canım benim
0 oy
tarafından
Darısı başımıza benim bebiş 6 aylık sabırsızlıkla bekliyorum 
tarafından
Doğmuş canım emeklemeyi bekliyorum
(2,766 puan) tarafından
Hee ben dogdugu gunden beridir o popise vururum tabi o zmanlar daha kiyamazdim minik minik dokunurdum ama simdi bayagi hirpaliyorum
tarafından
Hiç sorma bende çok yapıyorum ama hemen ağlıyor dudağını uzatıp iç çekiyor sorma ya
(2,766 puan) tarafından
Ayy benimki seviyor dovulmeyi de seninki gucune gidiyor demekki
tarafından
Aynen öyle canım benimki cadı
0 oy
(1,186 puan) tarafından

Tam ağzıma geleni sayacaktım şuan içimde kaldı tühh :D maşallah Allah sana bağışlasın ❤️ ❤️ 

(2,766 puan) tarafından
Amin canim sagol hepimizin evladinin tirnagina tas degmesin insAllah
(1,186 puan) tarafından
Amin canım ❤
0 oy
(1,578 puan) tarafından

Kiz allah seni napmasin :D Linclemeye gelmiştim ne okudum ne anladım ya :)) 

Rabbim kızımı kucağıma almayı nasip etsin de bende vurcam popişine:))❤

(2,766 puan) tarafından
Ahahaha ne popisler ne yanaklar ne ayaklar hic bisey kalmiyor bizde☺
0 oy
tarafından

Yiyorum ben resmen kızımı öpüyorum öpüyorum doymuyorum bu nasıl bir duyguymuş ya böyle bir şey olduğunu bilseydim evlenir evlenmez yapardım ya :kissing:<3

(2,766 puan) tarafından
Valla oyle ya ben ikinciyide yaptim kizimin en guzel anlarinda yaninda olamadim kuveze girmisdi simdi oglum geliyor insAllah onda yasiycam
tarafından
Amin kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ❤️
(2,766 puan) tarafından
InsAllah canim benim
0 oy
tarafından

Esra seni lincleyecektim az kalsin :) Haticenin öpüp kemirmedigim yeri kalmadi sanirim :))

tarafından
Buldugum yerde kemiriyom :))
(2,766 puan) tarafından
Bende oyle valla
tarafından
Cok tatli ama napiyim :)
(2,766 puan) tarafından
Ye kiz kimselere de bir parca verme☺
tarafından
Vermemmm benim ooo :))
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Ağır linç geliyodu :D
(2,766 puan) tarafından
Ahahah☺☺☺basim gozum ustune
(20,665 puan) tarafından
Bebeler söz konusu olunca ♥️♥️
0 oy
tarafından

Benim oğlum ne yaparsam aynısını bana yaptığı için yapamıyorum :D isiramiyorum minciramiyorumb:D

(2,766 puan) tarafından
Oy ne guzel masAllah pasaya benimki daha o asmalara gelecek kadar buyumedi malesef o zmana kadar ben ona doya doya yapayimdi o zmanlar o bana yapsada olur yapmasada
tarafından
Kız yapsada olur olmuyo her şeye vuruyo bu sefer :) tırmıklıyo, sıkıyo bi de kuvvetli sağlam yerim kalmadı  :D
(2,766 puan) tarafından
Benim kzi da babasina yapiyor bana yapmiyor benden korkuyor ben biraz hirpalayark seviyorum ya babasi hirpalamaz hoplatir ziplatir  oda gider babasini dover kulak ameliyati yapar bi guzel tirnaklarini batira batira burnunu tutar ceker sacina yapisir iskence eder esime asla rahat birakmaz ama bana yapmiyor iste sizdede tam tersi sanirim sana yapiyor babaya da yapiyormu
tarafından
Biz de herkese yapıyor  :D ama benim ki 27 aylık olacak artık bilinçli ondan sanırım
(2,766 puan) tarafından
He benimki daha kucuk canim 11 aylik anlamiyor pek
0 oy
(13,448 puan) tarafından
Benimki de ayağını ısırtır sürekli :) 
(2,766 puan) tarafından
Cok fenalar ya bide hoslarina gidiyor
(13,448 puan) tarafından
Aynen bi de acıtmayacağını biliyo ya ondan rahat zilloş
(2,766 puan) tarafından
Aynen oyle valla
0 oy
tarafından
Ooo bizde neler var poposuna saplak en vazgecilmezim poposundan ayaginin altindan opms ne desen var bazdn bitiresim var 
(2,766 puan) tarafından
Ahahahha seninkide baska safhadaymis ama bende gelicem o safhalara az kaldi  ben de bazen bacaklarinin o bumruk bumruk yerleri oluyor ya oralari cimciriyorum oda arkasindan aynisini kendine yapiyor ya cok fena
tarafından
Hahaha yerim ben onu ya simdi ne tatlidir Rabbim uzun saglikli omurler nasip etsin insallah
(2,766 puan) tarafından
Amin canim cumlemizin bebegini insAllah
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Arada bir bende dovuyorum çok hoşuna gidiyor bide bizim oyunumuz var koltuga tutunarak ayaga kalkiyor bende arkasına geçip bi sağ yanaktan öpüyorum hanimis oğlum diye bi sol yanaktan ben 2 kere öpunce gulmeye baslıyo ve kafasini saga sola yatırıyor ben öpeyim diye sonrada popoya saplakla bitiriyorum oyunu 
(2,766 puan) tarafından
Ne guzel oyunmus o bizdwde var o oyundan ama tam sizin oyun gibi degil daha sade☺☺
0 oy
(128 puan) tarafından
Benimkide vurunca şakayla vuruyom tabi hic bi anne gercek dovemez dovsede pisman olr elbet kizimda bana vurur elide agirdir henuz 9 aylik.
(2,766 puan) tarafından
Ahahha simdiden karsilik vermeye baslamjs ☺
0 oy
(413 puan) tarafından
Ben de nasıl olsa bez var diye popuşuna vururdum az az :) şimdi doğacak olan da ilk aylarda çok korkuttu bizi. Ahdım var doğunca totosuna vuracağım herkes şahit :) 
(2,766 puan) tarafından
Ahahah yap yap canim cok guzel oluyor yapmak
0 oy
tarafından
Kız esra kaçırdım ne attın
(2,766 puan) tarafından
Yok kiz kacirmadin sadice yaziyi yazdim
0 oy
(343 puan) tarafından
Hep yaptığım şey çok zevk alıyorum senin gibi canım
(2,766 puan) tarafından
Ironi yapmiyon demi canim cunki ben gercekten cok seviyorum
(343 puan) tarafından
Yok kız gerçekten hep ben de vuruyorum popişine kizcagizimin
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Ben parça pinçik  ediyorum benim  kızım  hırpalanmayı cok  seviyor  ♥︎♥︎♥︎♥︎
(2,766 puan) tarafından
Bende ayni seviyor dovulmeyi
(5,939 puan) tarafından
Aynen  öyle  yaa  poposuna ellerine vurdukça  gülüyor  :)))
(2,766 puan) tarafından
Fenalar anam cok fenalar hemde  bide kiz cocugu olunca kwndini bi sekilde sevdiriyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 188 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 331 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 255 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 176 göst.