0 oy
582 göst.
Diğer kategorisinde (924 puan) tarafından
Gittiniz yerler neresi fiyat aralığı ne uyguna onerceginiz yerler var mı

20 Cevaplar

0 oy
(1,340 puan) tarafından
1 kere gittim antalyaya eşimle sonra maddi durumdan gidemedik filan 2 gece 3 gun olarak 3 kişiydik nedense salaklik yapıp gorümcemide goturdum tatilimizin icine etti 1000 tl gitti 
tarafından
Ayyyy şimdi sen bunu deyince anılarım depreştiiii, ilk evlendigim sene ne hikmetse görümcem bizimle tatile geldii. Kaynanam ve kayınbabam başbaşa gitmişlerdi halen içimde kaldı ve halen de eşimin yüzüne vuruyorum, bu sene ben kızım ve eşim başbaşa gidecez önlerinde de yüzlerine vurarak bizzat söylüyorum kimse gelin güvey olmasın diye
(1,340 puan) tarafından
Mls2121 basbasa gidin zaten kuyruga gerek yok en guzeli
tarafından
Aynen kuzum bu yaz öyle yapacaz inşallah
tarafından
Ben yüzme bilmem hic yuzmedigim halde ilkkez de deniz gordum bu yaz eşim yüzuyodu komsumla gittin bana yüzme kiyafeti aldik denize girdim BOGULUYODUMM ahahahh
(1,340 puan) tarafından
Bayanmeraklı ben yuzme bilmiyorum ama eşim biliyor eşimle girdim biraz denize sonra ben kıyida oturdum eşim girdi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız evleneli evden ciktigimiz mi var anam cok kotu bi zamanda evlendim ne bi cafe ne bi yemek yeme :'(

(924 puan) tarafından
Haklısın cnm ayniyiz
0 oy
tarafından
Geçen sene virus zamanında gittik :) Bodrum Fethiye öneririm. Fiyat butceni bilemem
(924 puan) tarafından
Cnm siz ne kadara gittiniz ne kadar kaldınız bn tesseturluyum yaa kirlaik cila tarzı istiyroum
0 oy
tarafından
Daha hic gitmedik ama bu sene dusunuyoruz 2 3 gun kacmayi 
(924 puan) tarafından
Ayy ins cnm darısı bize bnde tesseturluyum eşimle kiralık Villa tarzı bir yere gitmek istiyoruz
tarafından
Bende tesetturluyumm canim da bakalimm nolur ben deniz kenari falan istemiyorum acikcasi
(924 puan) tarafından
Bnde cnm yaa
0 oy
(2,481 puan) tarafından

2 buçuk sene oldu evleneli balayına gittik Alanya da clup nena’ydı galiba adı ondan sonra da fırsat olmadı bu yaz da 2. Oğlum oluyor zaten virüste var seneye Allah izin verirse gideriz ama planlarımız arasında Almanya’ya eşimin çocukluk arkadaşının yanına gitmek var belki ilk oraya gideriz kısmet artık 2 çocukla nasıl olacak bilmiyorum ama :)

(924 puan) tarafından
Cnm fiyat neydi bide kaç gün kaldınız bn tesseturluyum daha çok kirlaik villa tarzı istiyroum
(2,481 puan) tarafından
Ay hatırlamıyorum tam 3 buçuk olabilir fazla da olabilir kişi başı 250 civarı diye hatırlıyorum ama emin değilim çok güzel bir yer bir kaç yer gezdik orayı beğendik biz herşey dahil orası tabi alkollüydü yani
(2,481 puan) tarafından
Şimdi standart odaya baktım şuan 2 yetişkin 1 ufak çocuk 2.728 yazıyor 4 geceye ay tanıtımını gördüm anılarım depreşti :)) istediğimiz her şey vardı canım vallahi yemekleri de iyiydi ben yediysem herkes yer yani düşün yine de sen bilirsin
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Bütçemize uygun olan yer varsa hep gittik son iki yıl hariç. Antalya tarafına hep en fazla 3700₺ verdik ama şuan 5 i gözden çıkartmak lazım. Bu yıl da çalışmıyorum gitmeyeceğiz zaten pandemi komple bitmeden herkes aşılanmadan gitmem. 
(924 puan) tarafından
Haklısın cnm Antalya kirlaik villami bakıyorsun
(13,308 puan) tarafından
Yok canım eşim odada minibar bile komple dolu otellere bakıyor. Öyle olunca fiyat artıyor.
(924 puan) tarafından
Anladım cnm saol
(13,308 puan) tarafından
Sen de sağol canım
0 oy
(4,632 puan) tarafından
Hiç tatile gitmedim ama çok isterdim
(924 puan) tarafından
Bnde cnm ins giderriz
(4,632 puan) tarafından
Bu gidişle benimki biraz zor maddiyattan dolayı ama inşallah sen gidebilirsin
(924 puan) tarafından
İns cnm borclaeimiz vardı yavaş yavaş bitiyor ins bizde hayrikisyla gideriz
0 oy
tarafından
Uygun fiyatli biyer istiyorsan. Alanya nehir apart hotel. 3 ogun yemek dahil cok uygun. Instagramdan bakabilirsin. Pisman olmazsin
(924 puan) tarafından
Ayy cnm çok saol peki cnm bana fiyata aralığı diyebilir misin bide tesseturluyum yaa bana uygun olurmu orası biraz anlatır misin
tarafından
Gelenler hep aile. Cogunlugu tesetturluydu. Sen o sayfaya bak hatta ara sor. Biz cok memnun kalmistik. Yemekli olup bundan uygun baska yer bulmak cok zor
(924 puan) tarafından
Peki cnm kaç gün kaldınız siz denize falan girdini, mi instgtama bakicam şimdi cnn
tarafından
Denize cok yakin 1 sokak var arada. Incele cnm. 7 gun
(924 puan) tarafından
Baktım cnm güzel gerçekten
0 oy
tarafından
Bız bı Antalya gitik  zat n burda evimiz var Antalya da bir  vana gitik günü birlik ama bu yaz artık bni gezdircek hiç bir yeri gez medik eşimle balayına kapodokya gitircekti bni 4 seneoluyir hala gotircek 
(924 puan) tarafından
Ayy ins gidersiniz cnm
0 oy
tarafından
Her sene giderdik geçen sene gidemedik :( Bu korona bitmeden de gidemeyiz heralde.  Hep antalyaya gittik ama bidaha gidersek karadeniz tarafına gidecez insaalah 
(924 puan) tarafından
Cnm Antalya kirlaik villadami kaldınız bn tesseturluyum öyle bir mekan arıyoruz ve fiyat neydi kaç gün kaldinjz
tarafından
Yok canım ben kapalı değilim normal otelde kaldık 1 hafta 4  5 bin civarlarındaydı
(924 puan) tarafından
Tmm cnm saol
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Biz eşimle gezmeyi severiz her yaz deniz tatili yaparız. Fiyat gideceğin yere kalacağın mekâna göre değişir canım. 
(924 puan) tarafından
Ne güzel cnm ins hep öyle olursunuz bn tesseturluyum herhalde anca kirlaik villa tarzı bir yerde kalabiliriz
(3,211 puan) tarafından
Amin canım. Uygun oteller evler pansiyonlar plajlar var araştırırsan canım.
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Denizi hic sevmiyorum gitsemde girmem oturrum oyle ama her sene iki uc kez termal kaplicalara gideriz orasi cok guzel otelde bazende villada kaliyoruz bir senedir gitmiyoruz 
(924 puan) tarafından
Bide Villa fiyatları nedir
(1,355 puan) tarafından
Cnm ben konyadayim konyada ılgin kaplicalar var oraya gideriz biz tabiki tesetturlule re uygun erkek giremex havuza zaten odada buyuk havuzda var
(924 puan) tarafından
Ama cnm eşimle gelcez tek bayanlara özel olsa olmaz
(1,355 puan) tarafından
Gecen yil 160 felandi bir geceligi iki oda bi mutfak var gayet temiz guzel kendin pisir yee
(1,355 puan) tarafından
Esinle gel cnm odadaki havuza esinle girersin diger disardaki havuza sadece bayanlar girebiliyor erkeklere ozelde var
0 oy
tarafından
Virüs zamanı evlendiğim için hiç tatile gitmedim zaten eşimde ev kuşu biraz dışarı çıkmaz evde ne varsa
0 oy
tarafından

Canım biz Aralık'ta eşimin izni vardı Trabzon'a gittik ilk gece Andalouse Elegant Suit Hotel kaldık deniz manzaralı odaydı iki kişi kahvaltı dahil 1 gece 500 tlydi öyle hatırlıyorum, daha sonra gündüz gezdik oraları ardından Uzungöle gittik orada kaldık 1 gece ordada doğa motelde kaldık kahvaltı dahildi fiyatını şimdi unuttum ama oda 200-300 civarıydı güzeldi yani ordanda Rizeye geçtik ama kış olduğu için yaylalara çıkamadık bidahakine yaza denk getirip yaylalara gitmeyi istiyorum. Bize araç kiralama dahil 4.500 ₺ - 5.000 ₺ arası bı fiyata geldi tatilimiz.

image

image

0 oy
(707 puan) tarafından
Biz çok gezdik 

Bali adaları 

Bangkok

Phuket 

Barceona 

Madrid 

İtalya 

Aklıma gelmiyor 

Ama Türkiye de gittiğimiz oteller içinde belekte 

IC SANTAI otel güzeldi.
0 oy
tarafından
Tatilde de yaptım öncede bu sene de nasipse gitcem canım. Balayı azura delux otele gittim Ekim sonu diye uyundu normalde çok pahalı Alanya'da. Güzel ama yemekleri eğlencesi. 2019da Marmaris'e gittim otelin adını hatırlamıyorum ama çokta mükemmel değildi 3 yıldızlı bi oteldi emekli olmadan gitme oraya Fethiye DHA güzel ama gezilcek yer muğla genel olarak güzel. Geçen sene de alanyadaydım yine en güzel tatilim oradaydı Raymar resort otel efsane güzeldi herseyi. Aqua parkı çocuk parkı yemekleri otelden çıkardı gelmiyo insanın. Yine Ekimde gittiğimiz için uyguna geldi mevsim fiyatını bilmiyorum ben çok sevmiyorum mevsimde gitmeyi çok sıcak oluyo Eylül Ekim ideal bence Alanya için :)
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Doğumdan 1 hafta önce Tekirdağ Şarköye kamp alanına gitmiştik 100 150 TL miydi neydi 1 gece kaldı pişman oldum benim neyime karnım burnumda çadırda kalmak :)
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Kıbrıs Alanya Antalya Didim aklıma gelenler buralar. Şimdilik:)))
0 oy
(233 puan) tarafından
Evet bi kere beraber bodruma gitmiştik hani şu evin altında olan :D
0 oy
tarafından
Antalya ağva İzmir Tekirdağ gibi Bi çok yere gittik en çok ağvayı beğendim suyu ve kumu tertemizdi şimdi favori tatil yerimiz 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,058 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 315 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 650 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Elizin annesi (795 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 491 göst.