0 oy
544 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (148 puan) tarafından
Arkadaşlar aranızda iphone  11 kullanan var mi nasil bir telefon fiyatı yüksek değiyor mu o paraya birde önere bildiğiniz bir telefon var mi 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Xioami redmi note 9 kullanıyorum memnunum faizle 3850 ye aldım nakit alırsan daha ucux
(148 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koltuğumu satıp o telefonu alcm oluru yok kessinlikle
(148 puan) tarafından
Çok pahalı
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Redmi not 8 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
(148 puan) tarafından
Fiyat nedir
tarafından
Ben 1 600 e aldm 1 ay kullanılmş olarak aldm normlde fiytlrı 2000ne yakın okuyor ama 1 600 den yukarıya kadr fiyatı var
(1,396 puan) tarafından
Canım 1500 aldım Türkiye  imeili kayıtlı olmadığı için yeniden kayıt yaptırdık ondan ucuza aldık biraz normlade pahalıdır
0 oy
(4,617 puan) tarafından

Ömrümde bile görmedim o telefonu:D

(148 puan) tarafından
Hahahahah
0 oy
(69 puan) tarafından

İphone telefonlar gerçekten çok güzel ama çok pahalı bence bir telefona  o kadar para verilmemeli :) tabi bu maddiyatla alakalı 

(148 puan) tarafından
Evet bu ara çok gozumun önüne geliyor ama hiç kullanmadım alsam değer mi bilmiyorum
(69 puan) tarafından
Vallah çevremde kullananlar memnun
0 oy
tarafından
Çok pahalı telefona gerek yok bence Xiaomi not 9 kullanıyorum bende gayet iyi yanı 
0 oy
tarafından

En iyi tel Xioami not 9 probve 8 pro ikisini de kullandım şuan elimde ki 8 pişman olmazsın kuzum

0 oy
tarafından

Aman alo desin WhatsApp olsun selfie çeksin yeter napacan pahalı telefonu o parayla ye iç gez kız boşver :D

0 oy
tarafından

O, telefonu bi sevmeyen benim sanırım kardeşimde vardı bi ara kullandım bir zaman ondan sonra geri verdim beğenmedim zaten o telefon her uygulama yüklenmiyo yaşasın Android kardeşliği her uygulamayı severek yüklüyor 

tarafından
Ayn valla bende hiç sevmem iphone leri hoşuma gitmiyor çok karışık bi tlfn
tarafından
Kullandım sirisinden başka bi numarası yok onun
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Eşim iphone Se kullanıyor çok memnun, kasa boy olarak iphone 11 ile aynı arasında 3 bin fark var, ben Huawei kullanıyorum fena değil :) 
0 oy
tarafından
Samaung alma da ne alirsan al ekran yanığı oldu garantiye yaptirdim. Gene oldu hemen ve yapmadilar. 
0 oy
(878 puan) tarafından
Resmi note 8 kullanıyorum ben gayet güzel bence
0 oy
(119 puan) tarafından

Huawei p30 pro kullanıyorum çok ama çok memnunum 
0 oy
(707 puan) tarafından
Samsung galaxy s20 fe kullanıyorum memnunum yeni aldım

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 157 göst.
2 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 468 göst.
8 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
16 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Vinking (154 puan) tarafından soruldu

404,194 soru

12,108,884 cevap

36,429 kullanıcı

...