0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (402 puan) tarafından
17 ysnda evlendim 8 aylik hamileyim bir mahkum gibiyim hayatim eşimde askerde kayinbabam larda kalıyorum annem gile gitmisdim 1 günlüğüne kayinbabamsa beni annemi pazarda gordu bisy demedi gitti sonra gelip onu dövücem ne isi var pazarda sanki ben o namusuyla buyudum kaynanam izin vermedi dövmesin diye eşimde haber vermiştim pazara gidiyorum annemle diye oda tm dedi babasi esimi aramis haberin varmi diye yok demis ben bu adama ne diyim simdi ya bi pazara gittim afersizniz namusu vermeye deil ben gerceden bu evlilikten biktim ailemle gitsem esimi bosim desem ailemin maddi geliri yok 14 kisiler bi evde bana çocuğuma nsl baksınlar ben ne yaiacam bilmiyorum bana bir akil verin
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(724 puan) tarafından
Eşin neden haberi olduğu halde yalan söylemiş arayıp sorsana ayrıca ne kadar geri kafalılar ya 
(402 puan) tarafından
Kafan mi guzel senin e ozmn cnm sende esine de esinde zengin olsun kiymamm cok mu batti
(465 puan) tarafından
Yok zengin olanlari görüyoruz iste pısırık oluyo benim kocam aslan gibii aslannn
(402 puan) tarafından
Pısırık mi kendini böylemi avutuyorsun e zmn sana moral verim de üzülme aslanın esi
(465 puan) tarafından
Almim canımm saolll:)
(402 puan) tarafından
Hangi kafada yasiyirsun bilmiyorum ama devam et :)
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Annen cocuguna bakar calisirsin canim isteyince xozum bulunur
(402 puan) tarafından
Nerde çalışsicam aslında ortaokul mevzunuyum ise yarar mi
(7,786 puan) tarafından
Her yerde calisabilirsin AVM tuhafiye bir cok alan var vasifsiz eleman alan hic okumasan bile calisabilcegin fırınlar vs kuafor bi alanda gelisirsin bi caresi bulunur hic bi eeyi cekmrk zorunda degilsin
(465 puan) tarafından
Ahahaha güldürdün beni kızzz. Bayan 14 kişi yaşıyolar diyo sen kuaför fırın cart curt diyon günlük 50 60 tl anca verir sadece bi bebek bezi fiyati nerdeyse akıl vermekkk ne basit ay ayy
(7,786 puan) tarafından
Ya bi yerden baslamak sart ki bn vasifsiz eleman alam bi aavm de calistim askeri ucretle 14 kisiyi değil kendi ve bebeginin  parasini cikarsa yeterli en basta sonra halini goren yardim eden olur iyi bi is bulur bunu mu ceksin? Bnce kemdi düzenini kursun yada sığınma evine gitsin
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Erken yaşta evlilik cok zor cnm. Bide birlik yaşamak eşin askerde Allah yardımcın olsun cnm.
(402 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Eşin niye yalan soylemis haberi olmasina ragmen haberim yok demis onlara karsi  tovbe ya onlara ne ister gezerim ister tozarim yanimda anam halhalla cok geri kafalikar ya zor canım Allah yardımcin olsun cahillerle ugrasmak zor 
(402 puan) tarafından
Hemde nsl geri kafalı kisislsr
0 oy
(866 puan) tarafından
Ahhh bebeğim cocuk yasta evlenirsen onlarsa sen çocukmussun gibi davranır elbet..
0 oy
tarafından
En iyi çözüm kadın sığınma evi madem bu kadar çaresiz hissediyorsun devlete sığın
(402 puan) tarafından
Dedi kaynanam dusunebiliyormus
tarafından
Senin bu yaşta evlilikle ne işin var zaten kuzum be yasitlarin daha sokakta oynuyor ah bu millet yok mu bu millet kandırıp kandırıp rezil ediyorlar senin yaşındaki çocukları sen zaten çocuksun üstüne bı de hamilesin ah kuzum be :(  yere batsın onların ana babalığı
(402 puan) tarafından
Iste güya akrabam bana kizlari gibj davranacak
tarafından
Kendi ailenin yanına gidemiyorsan bulunduğun yerdeki kadın sığınma evini ara oraya geç kimseye de söyleme kocan olacak hoduk askerden geldiğinde gelip alsın seni sana ayrı ev açsın kaynana kaynata suratı çekmeye mi evlendin sen
(402 puan) tarafından
Benim şansım yok cnm baksana sorum bile kapatılmış benim annem de böyle hayat cekti bende onun kaderini hala çekiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 201 göst.
25 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 844 göst.
11 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 461 göst.
31 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 420 göst.

412,047 soru

12,404,078 cevap

44,548 kullanıcı

Kategoriler

...