0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bu duvara köşe de ki pek belli degil var köşe de azcık yıldız stecer onlardan mi devam etsem boydan boya coklu yıldız alıp yoksa tablo mu alsam 3 lü olandan? Kızlar

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnstagramda var duvar kagidi gibi duruyo yapistiriyosun cikardiginda izide kalmiyo  
tarafından
Instegram kullanmıyorum canm hepsi buradada vardır ne diye geçiyor bakiyim
-Reklam-
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Odayı gösterecek renkli birşeyler seç bence çünkü orda beyaz birşey var duvarda kaybolmuş. Siyah da çok sırıtır 
tarafından
Iste o ay yıldız parlayan stecer canm gece parlıyor ama 5 yıldız 1 ay var boydan boya öyle mi yapsam acaba dedim
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Bnce koseye degil karyolanin tam arkası var yani duvarı oraya isimlik ve stikckerler onlardanyap. Madem yapacaksın. Çocuğunun adını yaz
0 oy
tarafından
3lu tablo güzel olur bence
0 oy
tarafından
Güzel duvar kağıtları var onlardan seçip yapabilirsin
0 oy
(5,727 puan) tarafından

Canım bunlar nasıl sence

image

image

image

tarafından
En alttaki cok güzelmiş canm
(5,727 puan) tarafından
Valla bittim ona bende canim yada bu tarz sticker alıp aynı deseni olustrabilirsin
0 oy
tarafından
Cnm yatagin yavrulu yatak galiba. Bende boyle dusunuyorum korkuluklu fakan nerden aldin ne kadara
tarafından
Evet canm bizim memlekette vardı ama ben sitesinden 1600 e aldım canm gecen gun yakınımız için bakmıştık 1800 olmuş
tarafından
Hangi site cnm yazarsan bakayim.
tarafından
Cnm aksamdan beri bekliyorum hangi site:)
tarafından
Ya kusura bakma bbutik yaz internetten görürsün canm
tarafından
Tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 338 göst.
6 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
1 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Isimyok (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.
5 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekkk (12,208 puan) tarafından soruldu

405,533 soru

12,150,583 cevap

36,567 kullanıcı

...