0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar idrarımı tam yapamıyorum diye dün post açmıştım bı de genital bölgede ağrım var bu 1 ay önceki tahlilim ondan sonra antibiyotik  vermişti kullanmıştım ama geçmedi heralde enfeksiyon çok mu fazla doğumu ya da bebeği etkiler mi 30. Haftadayim Çarşamba günü doktora gidecem tekrar idrar tahlili isticem 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Enfeksiyon Tabii ki de hamilelikte çok önemli riskli bir durum tahlilden pek anlamam ama yazına cevap vermek istedim tekrardan Doktor Büyük ihtimal sana antibiyotik verecektir ve çok çok su iç onu vücudundan atman için
tarafından
Teşekkür ederim cnm Bnde tahlilde anlamam ama biri lökosit değerimi sormuştu galiba bu diye bunu attım aslında çok su içiyorum ama doğumda gittikçe yaklaşıyor acaba bebek etkilenir mi doğumu etkiler mi diye sormak istedim çok saol
tarafından
Enfeksiyon çok fazla değilse etkilemez Çünkü bende sürekli enfeksiyonun  Yani ben doğum sürecinde dört buçuk ay oldu doğum edeli sürekli antibiyotik kullanıyordum Ben de 32 haftalık doğum ettim zaten ben erken doğum oldu benimkisi sancım vardı 3cu sezeryanımdi
tarafından
Çok olup olmadığını bilmiyorum Canim bu bı ay önceki idrar tahlilim şimdi 1 ay öncekinden daha kötüyüm hala devam ediyor mu bilmiyorum Çarşamba günü doktoruma soracam cnm
-Reklam-
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Valla ben oğlum dogurdugumda rahim agzinda büyük bı yaram vardı iltihap ve enfeksiyon vardı oldukça çok dedi iltihabın dedi hemilelikten önce muane olmuştum çok zor hamile kaldım oğluma bir yıl sürdü bir sürü ilaç fitil kullandım öyle oldu ama hamileyken de aynı iltihab enfeksiyon sürdü yara zaten gitmez yakilmadikca bunlara rağmen oğlum sağlıklı bı şekilde dogdu bı sorun olmadı 14 aylık oldu halen iltihabım var ama
tarafından
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin insallah en kısa sürede düzelirsin
0 oy
tarafından
Lökosit ıdrar yolu enfeksıyonudur zaten canım ve yazmıs zaten bol lokosıt var dıye enfeksıyonun var ve ıhmal etme gıt doktora buyuk ıhtımal toz verır sana ınsallah gecer
tarafından
Toz vermişti kullandım cnm momurol şaseydi galiba adi kullandım ama hala idrarımi tam yapamıyorum ve genital bölge de ağrım oluyor acaba geçmedi mi
tarafından
Bu ıdrar tahlılını monuroldan sonra yaptıysan gecmemıs canım ben cok cektım enfeksıyondsn hamıleyken kızım 7 aylık şuan daha gecen hafta kökten bıttı enfeksıyon hamıleyken taş vardı bende ondan olmus ama senın hamılelıkle alakalı ıhmale gelmez enfeksıyon sen ılk ısın bı haftaıcı gıt doktoruna sana antıbıyotik falan verır ve klasık ama bol su ıc cok su ıcersen kesık kesık ıdrar yapmazsın cok yaparsın ve o sekılde enfeksıyın azalır
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(2,444 puan) tarafından
9 ay boyunca enfeksiyonsuz 1 günüm geçmedi. Erken doğum riskin var dediler taş da döktüm ama 40. Haftada sezeryan oldum :) kullanmadığım ne fitil kaldı ne toz ne de hap. Gebelikte oluyor maalesef 
tarafından
Erken doğuma yol açıyor diyorlar doğru mu cnm bı de hamileliktn sonra geçti mi yoksa devam ediyor mu sonradan cevabın iicn de teşekkür ederim cnm
(2,444 puan) tarafından
Bana 34. haftada doğum hazırlığın başlamış demişti doktor 40. Haftada sezeryan oldum hiç erken olmadı :) dogumdan sonra geçti kuzum 2 oldu doğum yapalı şükür hiç olmadım

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 91 göst.
0 oy
3 cevap 129 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Seymasel (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
5 cevap 229 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (707 puan) tarafından soruldu

411,423 soru