0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar yıllardır annemle sırdaştık yoldaştk sanıyordum evlilikten sonra anladım ki kadın bildiğin kullanmış beni,kırmızı oda da hediye vakası.. Ünide falan sıfır arkadaş dost dersten kafanı kaldırma kaldır anneni ara gönlünü al..büyük hata yapmışım insan çocuğunu köleleştirir mi eşim sayesinde insanlığı yaşamayı anladım ama bu durumu kabul etmeyen annemi kaybettim irtibat kesildi kardeşlere de aratmıyor konuşturmuyo anlayacağınız ****** i yedik... Siz siz olun insanlarla iletişiminizi gözden geçirin 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hmmm ne yaşadığını sen bilirsin cnm ama anne sonuçta kırmızı odadaki uveydi ha deyipte atilmazki 
(7 puan) tarafından
Yaptıkları üveyden beter canım daha bir sürü şey
tarafından
Anladım cnm hayat senin hayatın nasıl rahat ve mutluysan öyle devam et cnm
(7 puan) tarafından
Sıkıştım kaldım gitmek istiyorum ama kadının ne yapacağı neyle karşılacağım belli değil dayak mayak hepsi var şimdi Bi çocuktan sonra eşimin yanında böyle durumlar
tarafından
O zaman gitme cnm boyke durumlar varsa
-Reklam-
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Doğru iletişim her zaman önemlidir yarafan herkese bir akıl vermiş kuzum önemli olan o aklı güzel bir şeklide kullanıp iletişimide güzel dile gwtirmwk annen neden sana böyle bir ilwtişim ile yaklaşmış orasını bikmem ama  sor babaklım onun anmeside aynı şekildemi yapmış annene unutmaki geçmiş bir zincirdir gwlwcege halkalar bağlayarak gelir eyer o zincirin bir halkası kötü bir haşka ile bağlanmış ise o halka çıkmadığı sürece kötü halkaların devam edecegini gösteriri
(7 puan) tarafından
Annem annesine bacılarına kardeşlerine sıkıca bağlı onlar için yaşıyor babam biz umrunda değil benim de öyle olmamı istiyo
(5,331 puan) tarafından
Ozaman böyle bir durumdan kendini uzak tut ve az öz iletişime geç cnm
0 oy
tarafından
Deden seni  neden dovdu 
(7 puan) tarafından
Ona para vermem lazım mış dede olduğu için o yüzden
tarafından
Sen calisan misin
(7 puan) tarafından
Yok canım kocamın parasını kafayı yemişler

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 197 göst.
27 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 92 göst.
0 oy
2 cevap 98 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde SryA211 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 271 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde sweetlady (866 puan) tarafından soruldu

414,186 soru

12,465,204 cevap

46,872 kullanıcı

Kategoriler