Arkadaslar ben 30 haftalik hamileyim esim sagolsun cok anlayisli 4ayima kadar hep kendi isimi kendim gordum ama o surecten sonra esimin israriyla kendime dikkat etmeye basladm esim o zamanda bu yana hep ben ona degl o bana hizmet edyo biraz tuaf olyo tabi huzursuz olyom.hala.kendi isimi gormeye calisyom ama esim izin vermiyo otur dinlen ben halederm diye yemegimi ggetiryo onume topluyo bende bulasiklari yikiyom ona cay demliyom ins dogumdan sonrada bana yardimci olur eee sizin esler nnasl acaba bide sizden dinliyelm
Benim eşimde aynı allah razi olsun her isimde yardimcı..vardiyali calismasina ragmen kahvaltimizi hazirlar haftasonlari ben süpürürken o halilari silkeler yemek aramaz ne olsa yer..bana bakicak kimsemde yok allah esimden razı olsun..10 senedir boyle dahada degismez herhalde
Benim elimde aynı ama ben yaptırmıyorum sonuçta akşama kadar çalışıyo adam eve gelince de yaptırmak içimden gelmiyo içim elvermiyo o yüzden ben yapıyorum ona yaptırmıyorum
Massallah ne güzel bende 23 haftaya kadar her işimi kendim yaptim 23 haftadan sonra erkem doğum riskim cikinca eşim asla çamaşır astirmiyor kendisi yikayip asiyor cuma aksami ve sali aksami kendisi supurup silip toz aliyor evi. Ütü yapıyor pazara market e izin vermiyor annem hallediyor onlarida.Allah razı olsun elimi surdurtmuüyor birsey e 3 haftadir da beni yikamaya basladi:)))))
Böyle kocam olsun 10 tane çocuk doğururum ;) maşallah sübhanallah size anlayışıysa bu şekild e gider inşallah canım.. Benim kocam kucağına bebeği aliyo karnı tok altı temiz sadece ihtiyacı az piş piş az gezdirmek alır almaz annesi ağlıyo all diyo çocuğun benlik durumu olmasa bile yok ağlarken direk bana veriyo bin kere diyorum ancak öyle dedigimi yapiyo zaten bakmak için değil sevmek ici çocuğun yanına geliyo
Benim eşimde öyle Allah razi olsun çok anlayışlı her konuda yardımcı olur hamileligimde olsun doğum dan sonra hep yardimci oldu 1 5 senelik evliyiz inşallah hep böyle de devam eder
1,486,280 soru
24,298,894 cevap
343,937 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın