0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Saygideyer anneler iki aylik bebekleriniz nasil gece uyanoyorlarmi kackez uyanir ve emerler .benim bebegim iki aylik gece bir yada iki kez emer sadece

4 Cevaplar

0 oy
(5,483 puan) tarafından
Aynen benimki de öyle, yarın 2 aylık olacağız bizde
-Reklam-
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Ya benı Kı neden durmuyor acaba aglıyo bu hep. Bırde gece rahat 6 kere aglıyo
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Şükür geceleri uyuyor 3 satte bir zorla uyandırıp emziriyordum. Doktorumuz 2 aylık oldu artık kilo alımı güzel geceleri bırak uyusun acikinca kendisi uyanır dedi. Gündüz çok emdiği için gece acikmiyordur dedi. 4-5 saate kadar uyumssina izin verebilirsin dedi. Gece uykusuna gecince 4-4 buçuk saat uyuyor sonra 2 yada 2 buçuk satte bir uyanip emip uyuyor. ama gündüzleri bazen uyumuyor gaz sancıları hâlâ devam ediyor. 
0 oy
tarafından
12 de. Iti baren 3+3 uyuyor sabah 7 gibi artik yarim saat ve 45 dklik kisa kisa uykular basliyor
tarafından
Amin canim insallh.rabbim bizlere bagislasin yavrularimizi.benbkundaga alistirdim bisekilde eyer durursa kundak yapmaya devam edicem..bu arada nasil uyutuyorsunuzz sallayarakmi besikte .yoksa kendiliginden daliyormu
tarafından
Amin canim White noise yani beyaz gurultu aciyorum youtubedan yuksek sesle salliyorum
tarafından
Canim iste bende sallamayla yatiyor ama ikigundur sallamdan yatirmaya calisiyorum insallah basaririm yoksa sersembgibi oluyo sallamayla
tarafından
Çaresizlikten salliyom ben bazen napim
tarafından
Dogrudur canim insan caresizlikten yapiyor canim insallah bebwkkerimiz misil misil uyuklarlar saglika buyurler insalh

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 441 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zynp54 (1,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (3,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.