0 oy
1,342 göst.
Diğer kategorisinde (1,585 puan) tarafından

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yutkunamadim bile 
-Reklam-
0 oy
(2,658 puan) tarafından
Allah belasını versin başka bir şey söylemiyorum 
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Bu kadın ölseydi adamın savunması kesin beni aldattı olurdu.Ya o cocuga nasıl kıyar gözünün önünde bide o travma asla silinmez hafızasından. Rabbım mazlumun ahını hem bu dünyada hemde ahrette bırakmasın yanına merhamet vıcdan yoksunu mahlukat 
(1,585 puan) tarafından
Amin cnm Allah'ım bu kadar kötü ne oldu dada dövdü boşanmak deil bnece bunun altında bişey var çıkar ortaya hele birde orda kız çocuğu bunu nasıl unutucak asla unutmaz
0 oy
(11,358 puan) tarafından
Allah senin ve siizin gibilerin bin türlu belasnı versin inşallah. Ne bu dunyada ne de ahirette yzuunuz gulmesin cayır cayır yanın. Ellerim titriyor yazamıyorum bile. 

Hiç bir kadın en en en kotu şeyi bile yapmş olsa bir tokadı dahi haketmiyor. Boşayın gitsin herkes yoluna baksn nedem dayak neden işkence hemde çocuğun gozleri onunde. Rabbim sorsun bunun hesabnı bin bir beter şekilde
0 oy
(5,270 puan) tarafından
Youtubede var mi canm acamadim
(1,585 puan) tarafından
Var canım heryerde yayılmış zaten
0 oy
tarafından
Kadina siddet bitmiyor bitmiyor esimde basta uyguluyordu ama tokat sadece sonradan dedim bidaha vurursan giderim gercekten gittim sokakta dolastim dolastim sonradan aradi gel konusalim diye gittim yeminler etti yapmayacam diye xok sukur iki senedir bi fiske vurmadi o an sinirini esyalardan cikariyor sadece kapidan duvardan falan ama gercekten sessiz kalinirsa o siddetin sonuda gelir benim annemden ornek vereyim anneme diyordum esindir bisey olmaz diyor en son dedim kendi basimin caresine kendim bakacam o zaman sokaktada yatsam kabul etmeyecem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 263 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 513 göst.
4 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,264 göst.