Kimin kocası gun icinde napiyon diye msj atiyomus merak ettim varmi oyle koca. Amann canim tek derdin bu olsun.
Evlenince bitiyo o seyler canm bazen ben atiyorm cevap bile vermiyo tinlamiyorum artık
Esm kendi isini yaparken yogun calisirken bnm esimde sadece gelirken ne alim die ariordu yaziordu ) bu aralar baska bi yerde calisio ve isi yogun olmadgndan yazio cani sıkılıo herlde takilma bence erkekler bizm gbi mesjlasmayi cok sevmio. Bnde bazen bana nie mesj atmiosun diorm hayatimda sana mesj attgim kadr kmseye mesj atmamismdir dio ) bunlr bole kuzu :)
Amaaaan boşver atmasın.Benimki ilk hamile kaldığımda çok atiyordu bunaltiyordu beni.Bende engelledim numarasını.Baktım bu sefer de arayıp duruyor devamlı mecbur açtım.Bütün gün bunalıyordum ya.Tam uyuyacam zir zir msj geliyor cevap atmayınca arıyor acmazsam 10 kere arıyor en sonunda eve geliyordu.Bi gün annesinin beni hiç aramiyosun napiyon ne ediyon diye dedi bende valla beni günde 10 kere arıyor en az atamadığı zamanlarda da msj atıyor dedim kaynanam küstü ondan sonra onu da aramaya başladı e baktı çalışamıyor.ikimizi de aramadi akşam eve gelirken alınacak var mı diye aradı o kadar.Ama hamilelik psikolojisinden dolayı öyle ili bekliyor insan.O eve gelince sende hiç ilgilenme bak ne problem var diye soracak sana.Sende gün içinde merak edip 1 kere bile nasılsın demiyorsun bende sana sormucam bundan sonra de.
Benimkide ayni, alistim artik takmiyorum sende cok sey etme mesaj atmayi birak sadece eve gelmeden 10 dk once kac ekmek alim diye ariyor
1,507,702 soru
24,609,488 cevap
364,010 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın