0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (388 puan) tarafından
Sağlık ocağına da gittim kalp atışlarının sesinide duydum gayet iyiydi çok şükür 36 haftalık olduk ama bebeğim 1 haftadır çok tembel bir şekilde hareket ediyor tekme atmıyor yavaş yavaş ayağını vuruyor yavaş hareket ediyor 33 haftalıkken doktorum bana sormuştu asilnda harekette yavaşlama varsa yeri daralıyor artık korkma demisti ama o zmnlar gümbür gumburdu ne olucak benim bu halim her gün korku telaş yemin ederim artık dogurmak istiyorum en azından gözümün önünde olursa neyi var yok anlarım ama içimde hiç bir şey yapamıyorum iyimi kötümü bilmuyorum galiba piskolojim bozucam artik akıl verin bana güzel annelerim Allah için :((((

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Korkma o şu an olabileceği en güvenli yerde merak etme. Esas doğunca kafanda deli sorular oluyor. Uykisuzluk yorgunluk da cabası. Bolca dinlen tadini cikar. Rahat uykular uyudugun son zamanlardasın :) endiselendiginde tatli birseyler ye ic bebek hareketlenir. Uyuyordur belkide. Her bebegin mizaci farkli
(388 puan) tarafından
Çok sağol kuzum yorumun iyi geldi Allah razı olsun insllh dediğin gibidir :((
tarafından
Korkma riskli bir durum olsa dr uyarırdı zaten seni
-Reklam-
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Bnde öyleydm kuzum edecek bi sey yok inşallah sag Salim kucağına alırsın
(388 puan) tarafından
Allah razı olsun ama inan ki artık korkmaya bile halim kalmadı ilk gebeliğim biraz bile sancım oluyor eşim hemen bana yükleniyor Allah bilir ne yaptın diyor korkuyorum bende yaa
(7,792 puan) tarafından
Ha benim esim hic takmiyodu :D naparsam yapayim  iyi oluyo es baskisi da zor
Ama harekeyini takip ediyodum bir saat tutuyodum mesela o saat icinde hareket bekkiyodum durtuyodum azcik da olsa etse kafi
(388 puan) tarafından
Benimde azıcık hareket ediyor özellikle ayağını yavaşça itiyor ayağını hissediyorum ama yinede korkum var Allah bana yardım etsin yaa:((
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Yok kuzum doktor haklı yeri kalmadı ondan korkma sakın. 
(388 puan) tarafından
Biraz bile sancım olsa eşim hemen Allah bilir ne yaptın da sancım oldu diye bana yükleniyor korkmaya bile halim kalmadı artık:(
(13,316 puan) tarafından
Allah tepesinden baksın o adamın allahım millet gözünün içine bakar. Çok çok hareketsiz kalırsa söyle yine de sen
(388 puan) tarafından
Randevu arıyorum şehir Hastanesi'ne ama bulamıyorum son kontrolüm olducakti şehir Hastanesi'ne bulsam yarın bile koşa koşa giderim gittiğim özel hastane 200 TL olmuş ayretten nst de para istedi doktor artık gücüm kalmadı valla özele o yüzden devlete gitmeye karar verdim ama sonuç randevu yok
(13,316 puan) tarafından
Sınırlı sayıda alıyorlar randevu canım ben de ekstra vermiştim ntsye para. Özelde adım başı para.
0 oy
tarafından
Kalp atışları iyi denmişse belli yeri daralmış ondan hareketsiz. Korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Takibini yapmışsın çünkü sağlık ocağına gitmişsin
(388 puan) tarafından
Evet gittim ebe dinledi gayet iyi atıyor hiç ritmini bozmuyor iyi dedi ama çok korkuyorum buraya kadar geldim sağ salim kucagima da almak istiyorum:(
tarafından
Korkma canım Benim de aklıma neler neler geliyor bende gebeyim 38 haftalık. Ama bu anın tadını çıkar sen tedbirini alıp gitmişsin sağlık ocağına duymuşsun kalp atışlarını rahat ol. Önce tedbir sonra taktir. Dua etmeyi de unutma :)
(388 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum dua ediyorum kuran okuyorum namaz kılıyorum hep dualarimda zaten ♥️
0 oy
tarafından
Normal canım o zamanlar artık daha hızlı kilo alıyor ve uzuyor içeride yer daralıyor

Hem hareket de ediyormuş etmezse kork kendini de strese sokma bebiş de stres olur
(388 puan) tarafından
Öyle ama ne bileyim annelik mi desem ya çok farklı bir duygu hareket eder neden bu kadar çok hareket etti dersin yavaş hareket eder neden bu kadar yavaş hareket etti dersin ve dersinde dersin korkmaya bile halim kalmadı artık:(
tarafından
Böyle yaptıkça bebeğine bir faydan yok canım aksine zararı oluyor
(388 puan) tarafından
Off aynen haklısın artık Rabbime bıraktım o en güzel şeyi kendi bilir yapar çünkü başka çarem yok
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Haklısın canım bende 23 haftaligim herkes sinirimi bozdu tembel bu hareket etmesi gerek bilmem ne diye ama yavaş yavaş şimdi atıyor hareket ediyor 
(388 puan) tarafından
Çok şükür kuzum gözün aydın benim bu son bir haftadır böyle:(
(2,126 puan) tarafından
Sağol canım da için rahat değilse tekrar doktora görün derim
(7,792 puan) tarafından
Ne tembeli bnmiide hareket etmezfi dogunca gorun bide :D
(388 puan) tarafından
Sarii, kuzum sağlık ocağına gittim kalp sesinin ritmi iyi dedi arkasını dönmüş olabilir dedi hareket var ama cooook yavaş kaç gündür randevu almaya çalışıyorum şehir Hastanesi'ne ama randevular yok
(2,126 puan) tarafından
Anladım canım korkma içini rahat tut bişey olmaz ins
0 oy
(23 puan) tarafından
Korkma cnm Allah'a emanet ins. Yeri çok daraldığı için eskisi gibi hareket edemez. Bnm oğlum aşırı hareketli normalde, hatta Dr durduramazdi. Burda yazıyorlar uyuyor die ama bnm oğlum cidden hiç uyumuyor. Az uyur hemen vururdu. Hareketleri çok rahatsız ederdi ama bu hafta azalmaya başladı. Pıt pıt vuruyor. Hickiriyor, toparlanıyor. Biliyorm yeri dar. Korkup onu rahatsız etme. Hiç vurmuyirsa 3 saat içinde takip et dedi Dr. Ozmn sağlık ocağına git kalbi dinle. Korkma annesi yakında gelecek miniğin artık
(388 puan) tarafından
Evet kuzum şuan anlattıkların hepsi bende mevcut hatta yağını dışarıya doğru tekme sekilinde değil itme şeklinde götürüp getiriyor çok sağol gülüm yorumun icin
(23 puan) tarafından
Rica ederim sağlıkla alalım kucagimiza
0 oy
(725 puan) tarafından
Canım günde 12 defa hareket etmesi lazım demişti benim doktorum sayıyordum hep benim hiç hareketli değildi oğlum ben de hep korkuyordum 
(388 puan) tarafından
12 defa hareket ediyor mu bilmiyorum ama hareket ediyor evet sadece çok ağır hareketler ediyor
0 oy
tarafından
36+6 aynı durum bendede var canım 

Hareket ediyor ama çok yavaş 

Sanırım yeri daraldığı için 

Kanaldaydı benim oğlanın kafası bide oda etkiliyor heralde diye düşünüyorum 

Günde ez an 10 hareket saydıktan sonra sorun yok demişti doktorum 
(388 puan) tarafından
Evet öyle kuzum bide ben hickirigini falan hissediyorum dışardan böyle kalp gibi atıyor benimde oğlumun başı aşağıda

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 44 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Efulii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 414 göst.
15 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Derinimo (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
5 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu

404,563 soru

12,119,295 cevap

36,467 kullanıcı

...