Ablanla gorumcen arasinda problem onlarin arasindadir. Gorumcen kim ki senin ablanla gorusmeni ondan yardim almani yasakliyor? Bu ablan sonuçta gorumcemld ablam arasinda kaldim diye bisey yok, kocan bile dinen ailenls gorusmeni yasaklayamaz, birak gorumceyi hic bi hakki yok senin uzerinde.
Gorumcenin sana bağırmaya hakkı yok o kim ki sana bağırıyor ben evden kovarım valla bana görümcem öyle yapsa ne olura olsun o kocanın kardesi olabilir ama diyer tarafdakide senin ablan bence konuşma esin konuşsun sen boşver o yokmuş gibi davran ben gorumcemle kavga ettim aynı evde durduk aylarca konuşmadım o yokmuş gibi davrandım ben hamile kalıncaya kadar aramız hala limoniydi sonra hamile olduğumu öğrenince aramaya sormaya başladı dicem şu yani boşver takma onun yüzünden kocanla da arını bozma boş yere görmemezlikten gel kocanda nasıl istiyorsa öyle yapsın karışma arasına girmeye çalıştığını düşünmesin sonra
Benim esimde ortaanca ablam ile konusmuyor 2 senedir ama eşimi ilgilendirmez benim ablam ile konuşmam ablam eşim yokken bana da gelir bende giderim ağzını açıp birşey de demez diyemez de
Canım bence görümcenle otur başbaşa karşılıklı konuş o benim ablam atamam ki evet sen haklisin ama ben arada kalıyorum çok üzülüyorum desen sizi bir araya getirmesem ama bende ablamla görüşsek çünkü canım ciğerim ablam sonuçta atamam satamam anlayış gösterin nolur filan diyip tatlı dille yola getirsen
Allah o görümcenin şerrinden seni ve aileni korusun canım. Ona ne oluyor ki ablanla görüşmene karşı çıkıyor?kendi ailenden istediğinle görüşebilirsin ve buna sadece eşin bişey diyebilir. Görümcenin senin üzerinde hakkı yok. Yaptığı çocukluk. Onunla araya mesafe koyup olabildiğince az tartışmaya çalış canım. Belli ki seni rahat bırakmayacak hiçbir zaman. Eşinden de kızkardeşini sizin evliliğinize müdahale ettirmemesini rica et canım.
Kadınların nedir çektiği bu erkeklerden.! Hiç büyümeyen huysuz, bencil her istediğini yaptırmaya çalışan çocuklar gibiler. Bunların böyle olmasının sebebi de yine biz kadınlarız. Anneleri,erkek evlat olunca suyunu bile ona doldurtmasa olacağı budur.Kız evlat olunca da yine en çok anneler eziyor ve ezdiriyor onları. Böyle sorunları gördükçe içim acıyor. Neden hep kadınlar çare bulmaya çalışıyor??
Ezdirdikçe kendini erkek milleti kullanıyor bunu herkes kendi ablasına iyi davransın ablası gelince çıksın çayı kahveyi kocan kendi yapsın çok biliyorsa eve gelmesinler senin kardeşine gitmeni de yasaklayamaz ya herkes gitsin kardeşinin evinde görüşsün o zaman eve görümce cadısı gelip sana çemkiremez öyle bi b*k sanıyolar kendilerini el kızını alıp ezince .
1,486,291 soru
24,299,155 cevap
343,949 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın