0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
Eşime pijama aldık biraz pahalıydı kaliteli diye aldık yırtıldı 1 hafta oldu olmadı fişini de atmışım iade var mı acaba bu arada FLO dan ayakkabı alınca yirtildiginda götürdüğünde başka ayakkabı veriyorlar DeFacto da öyle mi 

10 Cevaplar

+1 oy
(3,549 puan) tarafından
Hayır fiş yok kullanmissiniz da nasıl değiştirsinler
(398 puan) tarafından
Canım numara aliyolar bilgin yok galiba saol
(3,549 puan) tarafından
numara almaları farklı bir şey kullanılmış bir ürünü fişi olmadan geri alan hiç bir firma duymadım ben üstelik Corona zamanında kullanılmış bir ürünü geri almak ne kadar doğru
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aldığında defolu olduğunu farketmeden alsan tamam da giyip yırtıp değiştirmek neden.... Yırtıldıysa dikeceksin yapacak birşey yok. 
(398 puan) tarafından
Canım normal mağazanın iki katını veriyoruz 1 hafta geçmeden yirtilsa tabi ki hakkımı isterim bu arada iyiki dedin dik hiç aklıma gelmedi ya
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Fiş yok ve kullanılmış neden değişim yapsınlarki yırtılması sizden kaynaklısdır  defactodan yıllardır giyiniriz hiçbir şeyimiz yırtılmadı aldıgımız gibi kaliteli 
(398 puan) tarafından
Senin yırtılmadi diye çok kaliteli anlmina gelmiyor yırtıldı yani yalan mi söylüyorum ne sordum ne cevaplar geldi ya
(25,181 puan) tarafından
Az tarza bak. Yalan söylüyorsun mu dedik sana yırtılması sizden kaynaklıdır senin yırttıgın şeyi millet enayi mi değiştirsin evet gayette kaliteli bir marka siz kullanmayı bilememişsiniz seni tatmin etmek için yalandan cevaplar mı yazalım gerçekleri yazınca hemen saldırın zaten
(398 puan) tarafından
Saldirmiyorum aksine sen saldırmak için yazmışsın
(25,181 puan) tarafından
Benim yorumuma bak bide kendi yazdıgına.
0 oy
tarafından
Bir hafta geçmiş bilmiyorum 
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Defacto pek tercih etmem . Lc daha uygun ve kaliteli 
0 oy
(15,983 puan) tarafından
Defacto pijama da çoook tırt canım kaç tane aldıysam hayrını görmedim ben aldığın mağazaya git geriye dönük fiş vardır 1 hafta ise dediğin gibi mal ayıplı sayılır
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kullanılmış şeyin iadesini hiç kimse almaz

(398 puan) tarafından
Canım benim FLO da öyle DeFacto da öyle mi diye sordum yani kullanilmis şeyin iadesi floda oluyor
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Aldiginda yirtik olsa anlarimda giyip yirtilmis canim degistireceklerini sanmam ama sansini dene yinede istersen
0 oy
tarafından
Değişim iade oluyor ama yirtiksa maalesef almıyorlar. 
0 oy
(531 puan) tarafından
Bizim de başımıza geldi fiş yoktu ama kartla almıştık o yüzden geri aldılar yerine başka şeyler almıştık canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 153 göst.
8 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde iiiinciiii (3,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 214 göst.
+1 oy
1 cevap 172 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,400 soru

24,385,292 cevap

348,977 kullanıcı

...