0 oy
258 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
aralık ayında eşimle korona olmuştuk şükür ayakta atlatsak da stresi çok zordu. eşime ara ara test yapıyorlar antikorlu çıkıyor. benimde antıkorum var mıdır bilmiyorum, dün akşam burnum akmaya başladı bugunde burun akıntısı ve hapşırma var. nezle gibiyim taşınma aşamasındayım ev topluyorum hafta sonları acaba ceryanda mı kaldım diye kedimi yiyorum iki gündür. herkes sokakta bu hafta sonu özellikle çıkmadık dışarı kalabalık olur diye bu kadar dikkat etmeye olmuşmuyumdur bilmiyorum. üff kendım alıp test mi yapsam. evde bugun sabahtan beri maskeyle geziyorum. 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,390 puan) tarafından

Kız Allah aşkına ne koronası ya. Grip olan hemen korona mıyım diyor. Korkma endişelenme" bu dönemin mevsimsel gribin adı korona " demişti duyduysan sayın bakanımız;)

tarafından
kız napım ya paronayak olduk inan. başından da geçince insanın :) çalışıyorum oğluma kayınvalıdem bakıyor kronık hastalar endişem oğluma kaynanamgile bulaştırmak :(
(1,390 puan) tarafından
Zor mu geçirmiştin korkmayı
tarafından
zor değil ayakta geçirdim evimin işini görüp oğluma bakabıldım bin şükür ama 2.ci kere gelsin istemem çok stresli oluyor.
(1,390 puan) tarafından
Doğrudur canım geçmiş olsun tekrar
-Reklam-
0 oy
(13,061 puan) tarafından
İlkinde belirtin neydi canım? Benim de burnum foş foş bugündür hafif baş ağrsı ve gözüm akıyo umarım nezle oldum diyorum ben de
(1,826 puan) tarafından
Cogu doktor burun akıntısı varsa korkmayın geniz akıntısı oluyor dıyolar ama bilemiyoruz yine de temkinli oln usutmus de olabılırsınz
(13,061 puan) tarafından
Tabi canım devam eder iyileşme görmezsem test yaptıracağım. Umarım üşümedir
tarafından
ilkinde baş dönmesi kuru öksürük halsızlık çok hafif ateş ama hemen geçti, sonrakı günler hiç belirtim yoktu nerdeyse. eşim pozitif çıkınca mecburen test olduk, test yapmasalar faranjitim var inan ona bağlayacaktım. yanı soğuk algınlığı ile çok karıştırılıyor malesef. şuan biraz daha iyiyim, takıpteyım bakalım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Meryem_incicn (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 117 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,546 soru

12,275,948 cevap

37,752 kullanıcı

Kategoriler

...