0 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba kızım 1 buçuk yaşında bir kaç ay önce inek sütü vermeye başladım cici bebe ile sonra dikkat ettim hep kabız oldu 4 5 gün yapamadı ağladı bidahada vermedik kızım Bebelac mama yiyor yemek falan yemez yersede 3 4 kaşık başka yemez yani nerdeyse hep mama yiyor doğduğundan beri neyse 3 aydır kızımda kaka yapamama durumu var bazen 4 günü geçiyor kaka yapmıyor eczaneden kabız için şurup aldık veriyorum oda etki etmiyor gene 2 gün sonra kaka yapıyor ve taş gibi oluyor kakası  yağ falanda ise yaramıyor varmı aynı sıkıntiyi yaşayan

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fitil kullan canım 
(24 puan) tarafından
Onuda kullandik yok gene
tarafından
Kabizlik icin fitil nasil ise yaramaz kiz benim oglumda 6 ayliktan 9 ayliga kadar kabizdi zeytinyagi ve kulak çöpüyle  uyarıyordum  poposunu yapıyordu  aninda
(24 puan) tarafından
Valla ben neler denedim yapmıyor
-Reklam-
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Kefir ve yoğurt yedirmelisin bol bol. Oğlum demir ilacını kesince normale döndü. Muz falan da sertleştiriyor pilav makarna ekmek vermemeye çalış canım. 
(24 puan) tarafından
Muz yemiyor zaten fazla
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Yıgenım de aynı durumda ya cok zor. Goturme dilleri doktor kalmadı o 2.5 yasında. Oda hep mama ve bazı yıcek ler dısında bıse yemıo. Doktor sebze yedırcrksınız duzgun beslenecek dıo ama yemıo
(24 puan) tarafından
Yemeyince napcaz ki doktorlarda bazen saçmalıyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 610 göst.
0 oy
7 cevap 164 göst.
13 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kizannesiyim (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
5 cevap 174 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubraaakyuz (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,512 soru

24,492,284 cevap

357,715 kullanıcı

...