0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (1,288 puan) tarafından
Bizim oralardan birisi eşiyle evli çocuğu vardı belki araları nasıldı bilmem iki yabancı gibimi falan kadın kacip gitmiş kocasını bırakıp baska adamla foto atmış hikaye hayatıma hoş geldin diye yani hemen nasil buluyor lar demekki niyetinde varmış bırakıp gitti  hazirda bekletiyomus çocuğuyla o adam nasıl kabul etti bilmem gene çocukluk aşkı olan bir abla abi vardı bizim köyden kadın bırakıp başka erkeğe gitti kızını bile birakti adam sonra onu dövmüş bu olaylar kafama takılıyor sizde takarıminiz kafaya  kadınlar dada var iyi olmayan tabi bilemeyiz neler yaşayıp nasil hayat geçirdiklerini 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

imageaman aynı bu şekilde

-Reklam-
+1 oy
(16,328 puan) tarafından
Yoksa birinde edep haya haysiyet namus düşüncesi yapar da yaptığını doğru da bulur kinamiyorum konuşmak yorum yapmak bile gereksiz yapan kendindeki herşeyi kaybetmiştir bir insan insan olsa namusu geçtim çocuğuna yaomaz bjju
+1 oy
(2,771 puan) tarafından
Kimseyi kinamak veya hayatlarina elestiri yapmak dogru degil bizim burdada cok oluyor gelip dedikodu yapiyor mahallenin karilari hic dinlemem benle ilgili bisey yoksa ha bide bi kac yil once minik bi cantayla esimle birlikte anamlara gitmisdim arkamdan mahllenin karilari bosanmislar bunlar kocasi anasina birakmaya gitti diye laf etmis aksama kadar mahlle calkalanmis aksamda ben gelince sus pus oldular o yu,den neyin ne oldugunu bilmeden konusmak dogru degil
(1,288 puan) tarafından
Aynen öyle ama hani duyunca neden bıraktı iki yabancı gibimi olmuşlardı kadının ne derdi vardı Kafama takıyor um
0 oy
(7,973 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ruhunda ..... var bazı pislik kadınların
(1,288 puan) tarafından
Bazıları öyle Bazılarının ne derdi var di bilmiyoz hayat bu
0 oy
tarafından
O anlık sasiriyroum tabi sonra aklımda kalmıyor çokta şaşırmamak lazım aslinda
0 oy
(50,965 puan) tarafından
tanidigim biri iki oğlunu birakip kocasinin arkadasiyla kacti hamileymis sanirim bebegi yasamamis simdi buraya gelmiyorlar Allah kinayip büyük konusturmasin yapmam dersin yaparsin da ben kizimin yuzune bakamam oyle birsey yapsam evlat olunca kadinlik ikinci plana geçiyor bazisindada kadinlik hep önde oluyo
(1,288 puan) tarafından
Aynen bende yapmam diyorum bide kadın ne yaşamış bilmiyoruz neden gitti

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 97 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mihrenur77 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 444 göst.
30 Eylül 2023 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Lokumcum (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 253 göst.
11 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lokumcum (104 puan) tarafından soruldu

405,725 soru

12,158,141 cevap

36,597 kullanıcı

...