0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (3,756 puan) tarafından

ÇÜNKÜ: Bizim değerimiz bilinmiyor

ÇÜNKÜ: Hala çoluk çocuk yaşlı açık kapalı demeden TECAVÜZE UĞRUYOR VAHŞİCE KATLEDİLİYORUZ
ÇÜNKÜ:Hala çocuklarımiz ne olur ANNE ÖLME diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak ellerinden kayıp gidiyoruz
ÇÜNKÜ:Hala kadını koruyan yasalar yok,idam gelmiyor,Bir takım elbise giydiği için iyi hal indirimi alıyorlar
Paraya çevrilip serbest kalıyorlar
Dalga geçer gibi yaptı evet ama serbest kalacak kalıp dahada can yakacak dercesine gözümuzun içine batiriolior. 

BİZİM GÜNÜMÜZ BİZİ GERÇEKTEN KORUMAYA BAŞLAYINCA BAŞLAYACAK..

8 Cevaplar

+1 oy
(49,827 puan) tarafından
Seninde kadınlar günün kutlu olsun☺️❣️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Dogru söze ne denir :ermm:

0 oy
tarafından
Seninde kadınlar günün kutlu olsun canım♥
0 oy
tarafından
Maalesef durum bu ....

Rabbim tüm insanlığa hidayet etsin inşallah 
0 oy
(659 puan) tarafından
Sanırım sadece hz. Peygamberimizin ve de M. Kemal Atatürk 'ün döneminde kadının değeri anlaşılmış. Nasıl insanlar olduk anlayamıyorum...
0 oy
(476 puan) tarafından
İnsanlar artık sapıtmış artık dısarı cıkmaya korkar oldum yaaa yemin ederim insanlara güvenim kalmadı 2tane cocugum war hergün onlar için endişeleniyorum 
0 oy
tarafından
Ne güzel yazmışsın Allah Kahhar ismiyle kahreyle mazlumları aglatanlari güç gösterisiyle aciz bırakmaya çalışanları sana havale ediyorum Ya Rabbim.
0 oy
(343 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum canım Allah kadınlara çocuklara kıyan zalimleri kahretsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
8 Mart 2026 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN_18 (9,709 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (2,228 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,931 soru

24,612,883 cevap