0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 40 günlük cok gazı var napmam gerek lütfen yardımcı olur musunuz ilk bebeğim

8 Cevaplar

0 oy
(826 puan) tarafından
Masaj yap ayaklarını sıcak tut sende üşütme ona dikkat et

Bebişin ayaklarını karnına doğru haif haif bastır canı yanmayacak şekilde 
(826 puan) tarafından
Bir de her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkar
-Reklam-
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Gaz ilaci kullaniyo musun cnm peki
(14 puan) tarafından
Hayır hiç kullanmadım bilmiyorum
(3,902 puan) tarafından
Mutlaka kullan cnm m yoksa cocuga da yazik sana da..burda onla ilgili de post acabilirsin..herkes kendi cocuguna iyi geleni soler..biz bioagai ve relactaz kullandik..nurse harbeys kullananlar da cok memnundu..ama biogai bnce mutlaka al o ilac degil bagirsak duzenleyici yani gaz olusumunu önlüyo..nurse harveys de dogal diye biliyorum ilac degil yani..
0 oy
tarafından
Kullandigin damla varmi biogaia muhakak al yaninada bir gaz ilaci al
(14 puan) tarafından
Hiç kullanmadım bilmiyorum
(162 puan) tarafından
Arkadaşın önerdiği damlayı alın benimde kızım üç aylık dün gece sabaha kadar uyumadı ağlaya ağlaya eridi bitti çocuğum doktor biogaia gaz damlası yazdı
tarafından
Yani hic birsey kullanmiyorsan o bebegin gazı nasil cikacak. Biogaia genel anlamda sindjrimini duzrnliyor cok faydali bir tanede ekstra gaz icin birsey al nuse hurvey olabilir
tarafından
Biogaoa aslinda gaz damlasi degil sütun sindirimini kolaylastiran bakteri var icinde. Uzun vadede cok etkili ama gaz sancisi ceken bebek icin birsey daha kullanilmali muhakkak yaninda
(162 puan) tarafından
Bana mı yazdınız bu yorumu
tarafından
Genel olarak yazdim. Bebeginizde gaz devam ederse sizde yanina birsey alabilirsiniz.
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Karnına saat yönünde masaj yap sonra bacaklarını karnına doğru dizden kır yani tuvalet pozisyonu gibi çıkar inşallah dur bi video da atcam sana şimdi 
tarafından
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Ben zeytin yağı veriyordum oğluma 25 günlükken doktorumuz önerdi sabah akşam 1 çay kaşığı istersen sende dene
0 oy
(724 puan) tarafından

Benim bebeğimin de gazı çok olurdu gaz damlası kullandım karnına sırtına ılık zeytin yağı sürdüm  kulak çöpünü zeytin yaģına batırıp  altına masaj yaptım hiç biri fayda etmedi ben de sabah akşam birer çay kaşığı zeytin yağı verdim   doktor söylemişti ağır gelir diye cok korkmuştum ama iyi geldi tavsiye ederim :angel:;)

0 oy
tarafından
Masaj falan bize hiç etki etmedi nurse hurwey gaz damlası çok iyi geldi doktoruna sor kullan bşraz ütüyü ısıt havluya bas karnına koy onda iyi gelir Rabbim kolaylık versin 
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Karnına sıcak havlu koyup bacaklarını havaya kaldırın canım hemen çıkar. 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 63 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (698 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (744 puan) tarafından soruldu

409,541 soru

12,310,107 cevap

38,675 kullanıcı

Kategoriler

...