0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (652 puan) tarafından
Dişş sorunumuz var ateşi düşmedi pek 38. 5 4 saat geçti aradan tekrar calpol versem olur mu 

Fitil de var onuda verebilirim 

10 Cevaplar

0 oy
(3,676 puan) tarafından
Vereblirsin doktor verdirdi bize

Ama dis atesi o kadar yuksek olmaz
(652 puan) tarafından
Bizde oluyor canım maalesef diş olduğuna eminim damağım yarısını delmiş diş
(3,676 puan) tarafından
anladim cnm gecmis olsun insallah biran once cikar :)
(652 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
olur 4 saatte bir zorda kalirsan 3.5 a duser dolven kesin olarak 4 saat daha agir oldugundan dolayi
(652 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun diş ateşi 38i geçmez normalde. 4 saatte bir fitil 4 saat sonra calpol de verebilirsin. 4 saatte bir calpol de verebilirsin. 
(652 puan) tarafından
Tamam o zaman teşekkür ederim
(3,212 puan) tarafından
Sağlıkla büyüsün.
0 oy
(162 puan) tarafından
Aşıdan sonra 8 saatte bir verebileceğimi söylemişti hemşire internetten baksaydın canım bi
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Verilir cnm..hatta pedifen ve calpol dönüşümlü vermek daha mantikli icerigindeki maddeler farkli cnku..suan benm oglum da hasta cnku doktor o sekilde ver dedi ordan biliyorum..buarda calpolün de yeni olmasi lazm yani 3 veya 4 aydr acik duran bi calpolun hic bi faydası yok
(652 puan) tarafından
Bizdeki bayağıdır açık ilk defa duydum etkisini yitiriyor mu şurup
(3,902 puan) tarafından
Tabi ki canm atesi düşürmez yani..bnm de oglum 2 gundr atesli..doktorumuz ilk once calpolun ne kadar zamandr acik oldugunu sordu..biz bildiğimz icin atesi cikar cikmaz yenisini almstk zatn..4 ay bile fazla demisti doktor..etkisini kaybediyomus..yani ilk isin yarin yeni bi calpol almk olsun
0 oy
(579 puan) tarafından
Fitil ver canım bidaha şurup yerine rahatlar çocuk suruba göre daha etkili fitil 
(652 puan) tarafından
38 ken verilir mi fitil
(580 puan) tarafından
Aha ven az önce verdim diş bizimki de on aylık ne yapayım canım düşmesi ateş
(579 puan) tarafından
Çocuğun rahat etmesi için ver cnm dış atesini surupta düşürmez sürekli çıkar
0 oy
(231 puan) tarafından
Fitil ver daha çabuk fayda eder 
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Evet tabiki verebilirsin
0 oy
tarafından
Ayni ates dusurucuyu verme 2 tane ilac yap dirayla donusumlu ver 4 saate bir
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Dış atesi o kadar yükselmez ve inatçı olmaz canım enfeksiyonu falan olabilir gecenelrde kiziminda dış patlayacakti ateşi yükseldi herkes distendir dedi ben biliyorum ateşi dişten bu kadar çıkmaz doktora götürdük doktor da dis çıkıyor ama dış atesi yüksek olmaz dedi kanda enfeksiyon çıktı sonra kendi evimize geldik kendi doktoruna götürdüm oda aynısını söyledi sadece dış olsa calpol ateşini düşürür calpol dolven dönüşümlü ver 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 151 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
26 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (1,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 256 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defnedamla (298 puan) tarafından soruldu

403,975 soru

12,102,374 cevap

36,420 kullanıcı

...