0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
5 gun once dogum yaptim sutum gec geldi geldiginde guzel gelmisti birini emzirirken digerinden süt akiyodu ama bazi sebeplerden dolayi stres yaptim ve cok agladim sutum cok azaldi bebegimi besleyemiyorum onceki gibi sutum akmiyo sut sagma makinesi aldim 2 memeden 30 cc sut cikti cok uzuluyorum bebegimi emzirdikten sonra doymadigi icin agliyo mecbur mama veriyorum sut artirici birsuru sey var ama ise yarar mi bilmiyorum kardesim bi tarif atti onu denicm ama baska onerilere de açığım şunu yaptim sütüm artti diyen var mi yoksa ne yaparsam yapiyim fayda etmez mi

8 Cevaplar

0 oy
(7,620 puan) tarafından
Bildiğim kadariyla süt üzüntü stres uykusuzlukta kesilir

Mutlu olunca keyif alinca geri gelmez

Dikkat etmek lazim sen olabildikce emzir
tarafından
Tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(544 puan) tarafından
Incir hoşafı dut hoşafı ve tahin helvası bunlar bana çok  iyi gelmişti. Ve sütünü hep var ve çok olarak hayal et düzelir insallah
tarafından
Allah razi olsun insallah duzelir :(
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Geliyor canım yani benim geldi benimde sütüm dediğin gibiydi baya vardı 1 gün sabahtan akşama kadar ağlamıştım süt kesildi uğraştım bi kaç gelmedi bende alarm kurdum 1.30 2 saatte bir sürekli sağıyordum 1 hafta falan uğraştım geldi ama tavsiyem ağlama stres de yapma  hiç bisey evladından değerli değil babam hep der ki kafaniza şapkadan başka bisey takmayın bence sende öyle yap kafana şapkadan başka bisey takma 
tarafından
Dogru diyosun da iste lohusa psikolojisi cok farkliymis gercekten resmen depresyona girdim sadece sagarak mi cogalttin o esnada bebegine mama verdin mi peki
(1,290 puan) tarafından
Himm seninki lohusa psikolojisi benimki dertti :(
Evet mama verdim. Zaten göğüs ucum yoktu silikon ucla emzirdim emmedigini sağdım böyle çoğalttım eczaneden bi tane süt arttırıcı bisey aldım onun da çok faydası olmustj
tarafından
Ben de sut artirici damla aldim ama faydasi olur mu bilmiyorum hatirliyosan marka verebilir misin rica etsem
(1,290 puan) tarafından
Galactago yazilisi böyle diye hatırlıyorum günde 4 defa ya da 5 defaydı ben sabah öğle akşam bi de mutlaka gece içerdim bi suya ya da meyve suyuna damlatiyorsun ben çok faydasını gördüm inşallah sende gorursun
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Canim sen direkt instagram da emzirme danismani dilruba hanim var ona ulas. Takipcisi cok yuksek. Ona kendini anlat. Sana cok fazla faydasi olur. Senden karailik beklemeden yardimci oluyor. Sut arttirici urunleri de var. Hem daha yeni dogum yapmissin herseyin basindasin. Hatta smdi Dm den mesaj at ona gorsun cevap verir
tarafından
Cok tesekkur ederim hemen yaziyorum faydasi olacaksa her yolu denerim dua da ederim sana
(1,572 puan) tarafından
Son onun dediklerini yap birebir. Bak sutun nasl artiyor canim
(1,572 puan) tarafından
Birazcik gec cevap verebilir sana niye dönmedi diye merak etme. Bircok anne yaziyor ve eksta calisiyor sagolsun herkese faydam dokunsun diye cabaliyor. Kac tane emzirme danismanina yazdim hepsi benden ilk para istedi. Ama dilruba hanim Allah razi olsun ondan, yeter ki bebekler anne sutu alsin diye elinden geleni yapiyor
tarafından
Sagol canim sen der demez hemen msj attim dönüş yapmasini bekliyorum bakalim insallah doner
(1,572 puan) tarafından
Doner canim merak etme
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Canım kuru dutu kaynatıp suyunu iç, bol su, helva tüket inşallah faydası olur 
tarafından
Tm canm tesekkur ederim denicm insallah
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Benimki gelmedi geri malesef inşallah seninki gelir.  Bol bol su bulgur hosaf soğan ye canım 
tarafından
Tm canim tesekkur ederim
0 oy
(231 puan) tarafından

Öncelikle stresten uzak duracaksın sütün düşmanı stres !

Aktardan kuru dut al ye 

Bol, bol su iç 

imagebirde burada gördüm çektim fotoğrafını bunu dene 

tarafından
Sagol canim kardesim de bu tarifi verdi malzemeleri alip yapayim denemekten bisey kaybetmem
0 oy
tarafından
Uyu canım dinlen, yorma kendini fazla, stresten uzak dur bol su iç
tarafından
Yapiyorum canim yavas yavas artti bi de doktorum damla yazdi mamayi biraktim bebegimi besleyebiliyorum Allah in izniyle
tarafından
Canım Ne yazdı ne doktoru yazdı nasıl arttı aynı durum bende de. Var konuşabilir miyiz yardımcı olabilir misin rica etsem bana :(
tarafından
Ozelden yazdm cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 124 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 386 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde DilrubaNuR (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
7 cevap 405 göst.
9 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minarin (1,929 puan) tarafından soruldu

411,059 soru

12,372,922 cevap

42,549 kullanıcı

Kategoriler

...