0 oy
512 göst.
Diğer kategorisinde (1,827 puan) tarafından
TV izliyorduk birden bire hayırlı olsn dercesine elını uzattı tokalaşmak ıcın hatun kadınlar gunun kutlu olsn dedi ben de ben kadın degılım cıxegı burnunda bir genc kızım hıhh dedim :D o nasıl kutlamaysa bu da oyle bı tepki iste sanki kurbanlık koc pazarlıgına girer gibi el uzattı yav 

5 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Kız başınızı tokuşturaydnz askerlik kankiler gibi 
(7,933 puan) tarafından
Sen daha uyumadinmii mizzooo
tarafından
Allah'ım ahahhahahahaha

Yok knk Dilo kafamı s..... Ti düşün
(7,933 puan) tarafından
Niye la bnden sonradmi konustunuz
tarafından
Şimdi wptan yazışıyorx :D
(7,933 puan) tarafından
Slm söyle bebikimeee
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aman hep romantiklik mi olcak ilişkilerde arada böyle espriler de lazım bak nişan videonun linkini atıyorum birbirimize nişan hediyesi saatlerimizi takışımıza bak :D https://www.instagram.com/p/BnySTfJFX1z/?igshid=d9ddyxiv0v63
(1,827 puan) tarafından
Benm nisanda da esim kelepçeli bileklik takacak bilezik gibi gevırmeye calısıyo mırıldanıyom kilidi ac da tak diye heyecandan ucmus dıymuyo la acsana once diye seslendim artık baya heeee tamam dedi o sapsikliği geldi benm de aklıma
tarafından
Romantiklik mi komiklikmi dersen ben böyle komik anılarımızı eşimle daha çok seviyorumsizinkide komik olmuş heyecandan insan napcağını şaşırıyo o an :))
0 oy
tarafından

Şiddete öyle alışmışız ki başlığı görünce eşim bana şiddet gösterdi diyeceksin sandım korkarak açtım. Benim eşim de karılar günün mübarek olsun dedi ay dedim nereye kusuyoruz :D

(1,827 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Saol kocabey diyeydin.. Kaynanam da koca bı kazan yaprak sarms bugyne ozel
0 oy
tarafından

Benimki saat2 de uykusundan uyandı kadınlar günün kutlu olsun bitanem dedi :D rüyasindami gördü ama.napti :D

(1,827 puan) tarafından
Degisijler bunlar ya
0 oy
(231 puan) tarafından

Sende sağol kanka deseydin hahahah:D 

(1,827 puan) tarafından
Eyvallah gocum diyeydim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 161 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde 34. (407 puan) tarafından soruldu
0 oy