0 oy
457 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (404 puan) tarafından
Uyanınca 2-3 bardak su

9:30 yada 10:00 kahvaltı (yumurta, 3 zeytin, peynir, domates, salatalık, yeşillik, 1 dilim ekmek)

1.5 , 2 saat sonra spor yapıyorum hemen yapmıyorum ki kahvaltıda yediklerim sindirilsin 

Spordan sonra tarçınlı tereyağlı büyük fincadan şekersiz kahve 

Saat 3 gibi Elma meyve ne varsa Yeşil Çay Acıktıysam yulaf ezmesi Kuru üzüm artık sana kalmış (Öğlen yemeği yemiyorum)

Sonra ikindin suquat yapıyorum 

Akşam 7:30 gibi eşim geliyor ekmek yemeden 2-3 kaşık pilavla sebze yemeği, salata 

Gece yatmadan önce Çörek otu çiğniyorum üstüne su içip yatıyorum tabi 2 buçuk litre su içmeye çalışıyorum 

3 gün oldu başlayalı 

9 Cevaplar

0 oy
(5,726 puan) tarafından
Ooo harikasın canım eğer böyle yaparsan çok kilo gider liste çok guzel
(404 puan) tarafından
İnşaallah canım 75 kilodayım bakalım umarım gider :/
(5,726 puan) tarafından
Yaparsın canım insan isteyince hersey yapar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendin mi yaptin böyle valla ben doğumdan sonraa parama kıyıp harbelife alıcam 
tarafından
Denicem ya bakıyorum etrafinda kiler ip ince onun sayesinde
(3,281 puan) tarafından
Dene bakalım: D
tarafından
Bırakınca eski halinin 2 katı oluyor sun cnm eniştem denedi
tarafından
Ozmn bende bırakmam napim kız :)))
(3,281 puan) tarafından
Bizim tanıdıkda içti ondan dedim bende bırakınca alıyosun içsen para mı dayanır ne zamana kadar içicen canım :D
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Hadi bakalım bunu düzenli uygularsan bayağı faydasını görürsün 
(404 puan) tarafından
İnşaallah canım umut ediyorum
0 oy
(13,265 puan) tarafından
Canim ben sabah 2 yumurta 6zeytin bi kup peynir domates salatalik ve yesillik koyuyorum marul roka maydonoz genelde.1 dilimde tam bugday ekmegi. Arada senin gibi meyve yiyorum ya agzina 2 3 badem atiyorum. Aksamda makarna pilav hic yemiyorum sulu yemek oluyo zaten bol salata yogurt corba sulu yemek tek cesit yiyorum. Tatli aburcuburu kestim. 1 ayda 60dan 57.80 e dustum
(13,265 puan) tarafından
Spor hic yapmadim canım emziriyorum sadece oglum 6 aylik
(404 puan) tarafından
Anladım canım bende emziriyorum ama benim bebiş büyüdü 15 aylık
(13,265 puan) tarafından
Seninki buyumus masallah :) ben normaldede ekmek makarna pilav çok yemezdim canim. Firinim yok hamurisi pismez o yuzden. Kizartmada çok nadir genelde olmaz. 74.5 la doguma girdim şuan 57.80 i gordum iste :)
(404 puan) tarafından
Maşallah takdir ettim seni harikasın 6 ayda süper
(13,265 puan) tarafından
Saol canım :) darisi basina insallah
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Bende yapıcam ya oğlumun emeceyi yok zaten yiyip yiyip duruyom anca sütüm çoğalsın diye bu listeyi tuttum ama spora fırsat verir mi oğlum bilmiyom 
(404 puan) tarafından
Spor yaparken benim kızım üstüme çıkıyor izlediğim spor programından çıkıyor telefonu kaçırıp bluzumu asılıyor emme diye Su istiyor yani zor bitiriyorım  :D
(3,281 puan) tarafından
2 aylık canım ilk  başta emiyodu süt yoktu şimdi damla damlada olsa geliyo ama tutmuyo bazen tutuyo ondada emerken uyuyo önce  dilini değdiriyo yüzünü eşkitiyo
Valla benimde yapmam lazım
(3,281 puan) tarafından
Cimcimeye bak :D  Senin ki yine büyük canım benim ki anca ağlıyo sallanmak istiyo
(404 puan) tarafından
Anladım canım Allahım kolaylık versin inşaallah ❤️
(3,281 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(677 puan) tarafından
Hersey çok güzel cnm ama kahvaltıdan önce yap sporunu.direk yag yakarsın.mesle pilqvıda hafta 1 kez 3 yemek kaşığı ye.sebze yemeklerinin yaninda hep salata ayran tuket hemen sonuç alirsin
0 oy
(231 puan) tarafından

Azmin sonunda başaracağını umuyorum:) gayet güzel sağlıklı bir liste azim et ve başar <3

0 oy
(7,915 puan) tarafından
Bende dun basladim Allah yardımcın olsun inşallah kahveyi spordan yarım saat önce iç bize spor hocamız öyle demişti
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Emziriyorsan yeşil çey içme canım onun yerine papatya falan iç

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 432 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 219 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 904 göst.