0 oy
197 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,700 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kurabiyelerimi koyduğum fanusum var benim oğlum sabahın erken saatinde gidip o fanusu boş görünce ağladı anne olmak dayanır mı sabah sabah küçük kurabiye canavarına kurabiye yapiverdim 

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
(5,727 puan) tarafından
Mis gibi anne kurabiyesi
(4,700 puan) tarafından
Valla öyle hamur işlerine çok düşkün paşam :)
-Reklam-
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Ayyy kiyamam :-)) eline saglik.bnm kizlarimda bayilir kurabiyeye isni ne canm kurabiyenn netten bakip bir suprizde bn yapim  :-)
(4,700 puan) tarafından
Hindistan Cevizli kurabiye canım ben çok severim tadını :)) oğluşum da sever
(4,152 puan) tarafından
Aaa bnm kizlarim hindistan cevizi hiccc sevmezz maleseff
(4,700 puan) tarafından
Islak kurabiye mantar kurabiye yada un kurabiyesi falan yap ben bunları da çok severim :)
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Eline sağlık canım. Ben de şimdi poğaça yapacağım 
(69 puan) tarafından
Canımın çekeceğini bilerek açıp bakıyorum bu postlara kendime inat işte afiyet olsun :)
(4,700 puan) tarafından
Kolay gelsin canım :) kalk kız yap sende canın çekiyorsa
(5,406 puan) tarafından
Aynen ya bakıp bizi günaha koymayin=))) ben de 8 aylık hamileyim görsem canım istese bile yapıyorum
0 oy
tarafından
Hindistan cevizli kurabiye mi canım çok güzel görünüyor ellerine saglık 
(4,700 puan) tarafından
Evet canım teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Ay kiiiz eline sağlık bende bugün hamur yoğurcam bazlama yapacam bide canim limonlu kurabiye istiyodu ama bakalım artik
(4,700 puan) tarafından
Ohh senin işte yoğun desene :))) benim de kahvalti hazırlayip temizlik yapmam lazım
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Hindistan cevizli kurabiye güzel görünüyor eline sağlık afiyetle yesin paşam bende yaparım mısır unuyla buğday unu karışık çok güzel olur 
(4,700 puan) tarafından
Saol canim :)) hiç öyle yapmadım zaten biran önce yoğurmakla uğraştım yoksa oğlum hamuru çiğ yiyo
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Ohh miss afiyet olsun☺️
(4,700 puan) tarafından
Saol canim :)))

İlgili bir soru bulunamadı

405,839 soru

12,162,911 cevap

36,612 kullanıcı

...