0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (389 puan) tarafından
10 aylik olduk dogdu dogali aptamil meme geldik bugune kadar artk sadece geceleri iki kez veryorum aptamil gunduz ek gida emzirme

Kizlar sorunum şu benm sütüm hic yeterli olmadi hoşaflar helvalar humana cay denedim cok sey rezne vs sizlere cok sordum zamaninda..saolun ne dedyseniz yaptim ama bana kilo olmuş yediklerim 

Sizce kesmelimiyim 1 yasinda goguslerim hep yunuşack sönmiş balon gibi bombos yani hissediyorum boş oldugunu 1 hafta emmese ancak dolar

Siz olsaniz emzirirmisiniz yinede gunde 3 kez emiyor

5 Cevaplar

0 oy
(1,447 puan) tarafından
Ben olsam hala emzirmeye devam ederdim 
(389 puan) tarafından
Saol cnm ama yokki sanki sutum
(1,447 puan) tarafından
Süt artırıcı şeyler denedin mi
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Tabiki emziririm ne kadar emerse o kadar iyi bir damla bile onun için faydalı sen sık sık emzir 
(389 puan) tarafından
Tmm cn. Saol
0 oy
tarafından
Ben olsam emzirirm orda huzur buluyor belki olmasa bile :)
(389 puan) tarafından
Hmm dogru aglaynca meme veryom duruyor
0 oy
tarafından
Canım sütün illa oluk oluk akmasına gerek yok çocuğunun kursağında 1 damla geçse şifadır.

Benim sütüm taşardı ama yavrum emmedi 4.aydan sonra meme reddi oldu. Damla damla aksaydı da boğazından geçseydi. Kesme gittiği yere kadar var yok o istediği sürece emzir
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Canim goguslerin yumuşak olsa bile sürün var merak etme. Sütüne güven . Instagram'da emzirme danışmanı var . Dilruba demirezer onu takıp et sütüne güven. Sık sık emzir. Birde onun çayı var herkes çok memnun. Ben kullanmadım ama memnuniyetleri görüyorum. Alıp onu da denemeni tavsiye ederim. Hatta kadına mesj da atabilirsin.  Ücretsiz çok yardımcı oluyor. Emzirmeye devam etmelisin
(389 puan) tarafından
Canm instgramim yokki ben cok cay denedim olmadiki
(1,326 puan) tarafından
Çok kiisi var canım bicok çay demeyip sonuç almayıp o kadının çayından sonuç alan canım. Bakalım birde irtibat vardı bulup atarim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 27 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Wdisoo (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 137 göst.
23 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
19 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,894 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu

411,613 soru

12,391,418 cevap

43,824 kullanıcı

Kategoriler

...