0 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımlar bebeğim 15aylk dişlerinin ağrısından durmuyor diş çıkartıyor her ne denediysek fayda etmedi diş jeli önerisi söyleyebilir misiniz

6 Cevaplar

0 oy
(776 puan) tarafından
Hic birini önermem icinde anestezik madde var onun yerine cok agrisi olunca calpol verebilirsin bir de tetagil toplar var cok işe yaradigini duydum 16 dişi var oglumun dayanamadiginda agri kesici verdim hep
tarafından
Canım şurup iciriyorum fayda etmiyor havuç vs soğuk veriyorum yine fayda etmiyor tetqdigili duymuştum çok sağol deniyicm canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kullandım ama hiç hatırlamıyorum çok iyi gelmişti 30 TL'ye almıştım reçetesiz oğlum sürekli ağlıyordu hiç bişey fayda etmedi en son gidip aldım doktora söylemiştim yazsın diye çocuk doktoru önermiyoruz demişti bıraktım öyle yaşına girmek üzereydi hala çıkarıyor ve ağrılı
tarafından
Doğru diyorsun canım ama cidden durmuyor birde 9disi var 4tanr dha çıkartıyor kafam almıyor resmn
tarafından
Ben nohut tanesi kadar sürüp masaj yapıyordum iyi geliyordu sesi duruyordu birden çok iyi anlıyorum seni ben bile dayanamıyorum dış ağrısına çocuklar nasıl çekiyorduk şuan 2 yaşında hala çıkarıyor
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Calgel diye bı jel biz kullandık çok iyi geldi bide zeytinyağının içine bı kaç tane karanfil attim bı kaç gün beklettim ve dis etlerine vurdum çok iyi geldi 
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Soğanı rendele içine zeytinyağı koy 1 gün buzdolabında beklet 3 saatte bı dış etlerine sur
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Tetagil dis tozu bitkisel canm bize iyi geliyor 
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Medine Hurmasi......

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 231 göst.
15 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweet rainbow (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde senugmelzo (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,156 soru

23,645,445 cevap

308,177 kullanıcı

...