0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (699 puan) tarafından

Kızlar hamilelik öncesi lazere gidiyordm ama hamile kalınca gitmedim lazercim gelebilirsin dedi ama. 6 aylık hamileyim ağda zor oluyor ve çok canım yanıyor. Sadece bacak ve koltuk altı için gitsem olur mu doktoruma Msj attım dönmedi daha

2 Cevaplar

0 oy
(925 puan) tarafından
Cnm azalma varmı kaç seans gittin bide hangi makine gittin bu arada hamilesin onermem
(699 puan) tarafından
Robot x canım ve azalma var. Zaten baya idare etti 3 seans gitmiştim
(925 puan) tarafından
Ayy cnm bnde robot x giriyorum yarın ikinci ana seansima giricem bide cnm bişey daha mrk etim bikini de gittin mi ve şuan mesela tuylrrin çıkıyor nasıl aliyosun hani lazerden sonra ağda falan yasak ya
(699 puan) tarafından
Valla canım ben tum kol tüm bacak özel ve kol altu girdim hep. Ama hamile olunca gitmek istemedim. Mecbur 2 ay falan beni idare etti agdaya gittim. Oda 2 ay idare etti. İşte en son ben aldım agdayla 1 ayı geçti. Özele gelince jilete vurdum Cnku küçük kızım var agdaya gittim de özele de ağda yapıldı ama kendim yapamam 1 defa agdadan sonra hep jilet yaptm 20 gün de bir alıyorum gene lazerli olunca çok fark ediyor jilet bile gec çıkıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olmaz canım zararlı hemde işe yaramaz fazla hamileyken hormonlardan dolayı kıllanma oluyor boşuna gitmiş olursun 
(699 puan) tarafından
Niyetim ne biliyor musun cnm eğer bacağa bisey olmaz derse doktor 1 seans gidim doğuma kadar idare eder gene ama işte onu blmyrm
tarafından
Bildiğim kadarıyla olmuyor canım hamileyken zararlı yani
(699 puan) tarafından
Anladım cnm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 147 göst.
+1 oy
6 cevap 225 göst.

Kategoriler

1,492,415 soru

24,385,719 cevap