0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğimi genelde 8 buçuk 9 gibi gece uykusuna yatırıyorum. Ama 2 gündür uyuttuktan 15 dk sonra çok fena ağlama krizi ile uyanıyo sebebi ne olabilir. Normalde çok sakin sessiz bi çocuk. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık bebeğin canım 
tarafından
Ne zaman doğum yaptn cnm
tarafından
8 aralıkta yaptım canım
tarafından
Bend e 16 ocak ta yaptm
tarafından
Allah bağışlasın inşallah
tarafından
Saol senin de cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukarı 
0 oy
(460 puan) tarafından
Korkuyor olabilir ruyasinda
tarafından
Hep aynı şekilde uyuduktan 15 dk sonra :/
(460 puan) tarafından
Evet 2 gün önce  benim büyük oğlum kucugumu kaç defa korkuttu onun korkmasiyla oğlum 2 gündür dediğin gibi ağlıyo ama nasıl ağlama kucağıma alıyorum yatakta beraber uzanıyoruz mayisiyo yatağa koyuyom uyuyo ama hiç konuşmuyorum sadece iştliyom
tarafından
Bizimki ışığı açmadan düzelmiyor halbuki uyuduğu odada loş ışık var karanlıkta değil ama illa çok aydınlık olsun istiyo
(460 puan) tarafından
Bence o korkmuş bireyden ağlayinca sakinlerdir senin onun yanında olduğunu bilsin geçer insallah
tarafından
Ablası biraz sert seviyo galiba ondan ne kadar dikkat etsem de kaşla göz arasında yapıyo bişey
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Atak haftasında olabılır canım bıde bır sey den korkmus olabılır cnm 
tarafından
İlk kızımda hiç böyle atak haftası falan yaşamadım nasıl oluyor ki sebebi nedir
(4,060 puan) tarafından
Buyume atagı diyorlar Google de arama yap atak haftası hesaplama  diye bıde atak haftaları nedir flan yaz cıkar
0 oy
tarafından
Ayyy atak.haftasi değildir inşallah
tarafından
Atak haftasının sebebi nedir niye olur ki ilk çocukta hiç böyle bişey yaşamadım
0 oy
(8,086 puan) tarafından
Uyuturken Nebe suresini açabilirsin kısık bir sesle. Sen de günde emerken filan hep oku. Çok faydası olur. Tuvaleti filan nasıl yapabiliyor mu? Bir de ağzında pamukçuk filan da oluşmuş olabilir.  Dikkat et
tarafından
Tuvaletini yapıyo şükür ağzında da farketmedim hiç şey canım. Evet Nebe suresi gün içinde hem açıyorum hemde ben ikindi namazından sonra hergün ezberden okuyorum zaten ama nu çığlık gibi ağlama korkuttu beni
(8,086 puan) tarafından
Korkmuştur. Bazen benim kızımın da nefes alıp verişi değişiyor. O anda okuyorum ben buradayım diyorum elimle karnına pıt pıt vurarak pişpişliyorum
tarafından
Rabbim korusun hepsini inşallah
(8,086 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 69 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fatma Nur (120 puan) tarafından soruldu
0 oy