0 oy
294 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (138 puan) tarafından
:/ :/

8 Cevaplar

0 oy
(337 puan) tarafından
zaten adetli iken takılıyor kanama normal olarak oluyor yani
(138 puan) tarafından
Taktırdım ara sura az kanama geliyor  du şimdi ped  kullanıyorum adet mi bilmiyorum 2 ay oldu doğum yapalı normal. D
(337 puan) tarafından
doğumdan sonra adet düzensiz oluyor canım bi kaç ay
spral takali, 6 yıl falan oluyor hatırlamıyorum ama bilen çıkar burada inşallah
-Reklam-
0 oy
(28,827 puan) tarafından

Ben taktırdım sorun yaşamadım

0 oy
(19 puan) tarafından
Taktıranlar dikkat etsin. Ben spiral ile hamile kaldım ilk bebeğim bir buçuk yaşında şimdi 5 aylık hamileyim. Ultrasonda bakıldı spirala raslanmadı. Düşmüş olabilir dedi doktor. Çok küçük bi tel parçası olduğu için fark edemedim galiba bir de oğlumdan dolayı afedersiniz klozet kullanıyorum arkamdan ağlıyor diye aceleyle kalktığımda düştü galiba.
(580 puan) tarafından
Yaaa inanamıyorum
(19 puan) tarafından
Bende inanamadım ama başıma geldi. Herhangi bi kanamam falan olmadı taktırdığımda ama adet düzensizliğim oluyordu. İlk gebeliğim öncesi adetim çok düzenliydi doğumumdan hemen sonra spiral taktırdım adet düzensizliğine sebep oldu ama kanamam falan olmadığı için bişey yoktur diye düşündüm gitmedim hastaneye falan sonra kayıp düşmüş ve hamile kaldım.
0 oy
(409 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra taktırdım kanamam yoktu taktırdıktan sonra 2 3 hafta kanama oldu 
0 oy
(671 puan) tarafından
Üç hafta olacak takindim daha iki gün önce kesildi gelmesi yani gelebiliyor Muş yani 
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Spiral varken erkek boşalsa yine de gebelik olabilir mi bişey dediler mi sana ? Kesin korunma yöntemiyse bende düşünüyorum
(649 puan) tarafından
Düzenli kontrollerini yaparsan kesin koruma sağlar evet
0 oy
(44,928 puan) tarafından
En tirstigim seyy☹️
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Bende çok uzun yıllar kullandım canım sorun yaşamadım biraz adet uzun sürüyor leke tarzında yani onun haricinde bi sorun yoktu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 253 göst.
20 Ekim 2022 Aile kategorisinde Prenseskizannesi (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
8 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oksuz06_ (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Melek2844 (49 puan) tarafından soruldu

406,001 soru

12,170,021 cevap

36,635 kullanıcı

...