0 oy
211 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kızlar bebek düşünüyoruz bakalım hayırlısıyla bebek arabası modellerine öyle baktımda sizce bunlardan hangisi iyi veya başka önerebileceğiniz seçenekler varmı, teşekkürler.

image

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(282 puan) tarafından
Cnm travel rahatmis arabaya girmediği için almadım 4 baby bebek arabsi aldım gayet güzel memnunum en üstte olan sadece pusetsiz aldım civilden 
tarafından
Çok teşekkür ederim cevabınız için
(282 puan) tarafından
Rica ederim cnm ben memnunum arabamdan gayet sağlam
-Reklam-
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Ban baby plus canyon kullanıyorum canım çok memnunum 
tarafından
Teşekkür ederim onada bakayım
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Kabin tipi al traveller çöp kabin tipi aşırı rahat bende kraft cockpit var Bi bakarsın 
tarafından
Teşekkür ederim bakıyorum hemen
0 oy
(12,748 puan) tarafından
Bebek düşünüyorsun araba mı bakıyorsun canım dur bi olsun evladın o zaman yardım ederiz bebek arabası en son ihtiyaç inan. Yoyko en sağlamı mesela bunlar içinde ama bildiğin eşek ölüsü. Travel sistem ben olsam şu an almam bende joıe muze lx var ve sevmiyorum çok ağır o da
tarafından
Çoğu şeyin önceden araştırmasını yapıyorum doğudayız görevden dolayı çat kapı gidip alabilecek yerde değiliz o yüzden önceden bakıyorum Rabbim ne zaman nasip ederse artık istiyoruz artık bakalım olur belki belkide olmuştur regli zamanımı bekliyorum, fikriniz içinde teşekkür ederim.
(12,748 puan) tarafından
İnşallah olmuştur Rabbim hayırlısı ile versin. Sanırım yanlış anladınız beni benim niyetim hevesinizi kesmek değildi. Bebek arabası cidden son ihtiyaç ben de doğudayım 1 yıldır o bebek arabası en çok 2 kez indi evden. Hani öncelikli düşünülecek olan o değil bence kastettiğim oydu. Hayırlısı olsun hakkınızda
tarafından
Yok yok yanlış anlamadım zaten, bildirim geldi favori ürününüze indirim geldi diye bende öyle bı baktım baya uygun acaba kullanılır mı diye buraya sordum, herşeyi böyle araştırıp bakıyorum, hayırlısı olsun artık
(12,748 puan) tarafından
Dediğim gibi bir puset ve kabin tipi bir bebek arabası iş görür. Travel ler gerçekten çok ağır 6 ayına kadar zaten bebek çok evden çıkmıyor hele ki arabanız varsa travel cidden yük insana.
tarafından
Peki teşekkür ederim öneriniz için
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Birinci fotodaki sadece bebek arabasi bizimkinin aynısı ben çok memmunum
tarafından
Benimde hoşuma gitti fiyatı da uygun doğumu memlekette yaparsam diye küçük beşikte lazım olacak dedim fikirlerinizi almak istedim teşekkür ederim.
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Kabin tipi bebek arabası al bunları boşver bence :) 
tarafından
Teşekkürler onada bakayım
0 oy
tarafından
Ben 1i kullanıyorum bir bebek arabasina cok para vermek bana sacma geliyor.
tarafından
Banada çünkü pusete en fazla 6 aya kadar biniyorlar sonra bebek büyüyor hadi bebek arabasınada 4 yaşına kadar binsin o yaşa kadar bile binmez yürümek ister hep. Teşekkürler yanıtınız için

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
9 cevap 220 göst.
14 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oksuz06_ (141 puan) tarafından soruldu

405,726 soru

12,158,167 cevap

36,597 kullanıcı

...