0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (3,794 puan) tarafından
tarafından kapalı

Dogum yapalı 5 ay oldu . Sadece geçen ay adet oldum. Günüm geldi ama adetim gelmedi . Hamile sindir demeyin o ihtimal yok. .. adet ağrısı ve bel ağrısı gibi ağrı geliyo ama adetim gelmiyo.  Buda beni rahatsız ediyo. Adet soktürücü ne kullanabilirim . Acayip şişkinlik var .adet olsam rahatlicak vücudum ama gelmiyo ya. Biri bi öneri versin . Randevu gününe çok var daha  :ermm:

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emziriyorsan olmaması gayet doğal bir durum. Benimde o aylarda öyleydi. Sokturmek için boşuna ilaç alma. :)
(3,794 puan) tarafından
Yok kiz emmeyi kesti benimki mama ek gıda aliyo. Keske emse ama 4 aylikken kesti bidaha almadi. Şişkinlik yapiyo bana rahatsız oluyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 sene düzenzis olması normal canım 
(3,794 puan) tarafından
Gelmemesi önemli değil de canim rahatsız oluyorum vücudum da şişkinlik var . Bel ağrısı da var. Adet olsam sanki vücudum rahatlicak gibi
tarafından
Öyle oluyo malesef canım
(3,794 puan) tarafından
Hiçbirşey kullandinmi peki
0 oy
tarafından
Aspirin  kullsn
(3,794 puan) tarafından
Fayda eder mi . Adet söker mi . Ilk kez duydum aspirini
tarafından
Kanı sulandirma etkisi oldugu icin adetin gelmesinide kolaylastirir
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Benım kızım 4 aylık Bı 40 bıttı ertesi gun oldum Bı kac gun surdu sonra olmadım bu ay oldum canim gecıkmıstı sol tarafta agrı oluyordu belime vuruyordu derken bugun olu verdım ama cok agrım oldu gercektn 
(3,794 puan) tarafından
Bisey kullandinmi . Gelmiyo benimki bi türlü ya
(4,060 puan) tarafından
Yok kullanmadım canim seni emıyor ise bir seneye kadr olmamak normal demıstı doktor duzen sizlik oldurmus 2 sene bile olmayan lar varmı canım
(3,794 puan) tarafından
Emmiyo benim bebeğim 4 aylikken kesti malasef keşke emseydi. Vücudum da rahatsızlik oluyo . Bi gelse sanki vücudum hafiflicek
(4,060 puan) tarafından
Doktora git istersen kuzum belki Bı ılac verir rahatlarsın
(3,794 puan) tarafından
Randevu aldim canım gününe çok var daha. Kaç gündür sıcak su torbasi tutuyorum  belime.
(4,060 puan) tarafından
Kıyamam ya parol falann ıcsen ıyı gelır belki
(3,794 puan) tarafından
Acile gittim canim dayanamadim. Adet sokucu verdi inşallah fayda eder ya
(4,060 puan) tarafından
Ay ıns canim benm bana ıgne vuruldu bekarken adet olamazdım da
(3,794 puan) tarafından
Ilaç kullanmak istemiyodum ama neyse artık.  Doğal bi çözüm olsun istiyodum ya. Ilacin bi ton yan etkisi yaziyo
(4,060 puan) tarafından
Oyle canım ben cok ılac kullanıyorum kucullugumden beri cekmedım kalmadı hepside agır allahıma bın şukur kızımda bısı yok  cok sukur
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Ağrıların varsa kekik çayı yapmanı öneririm. Çabucak getirir ve ağrılarını da alır
(3,794 puan) tarafından
Acile gittim geldim ilaç yazdi canım.
(8,028 puan) tarafından
Böyle durumlarda kekiğin gerçekten çok faydasını gördüm. Geçmiş olsun canım
(3,794 puan) tarafından
Onu da denicem canım.  Kaynatma mi yoksa demleme usulü mu yapiliyo.
(8,028 puan) tarafından
Suyu kaynat cezvede. Bir tatlı kaşığı tane kekik at son kaynama aşamasnda. Hemen taşmaya başlar zaten o anda da çek. Birazcık demlensin o halde. Sonra iç
0 oy
tarafından
1 sene olmadim
(3,794 puan) tarafından
Beni rahatsiz ediyo olmayınca

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 170 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 259 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,508 cevap

36,631 kullanıcı

...