0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından
Guzel anneler merhaba ben zayiflama cayi aldim meri diox. Bi gun icmeue basladim.. kalbim  o kadar  kotu olduki.  Resmen titriyor kalbimm.  Her kesdei boyle  oluyir? Kulanan oldumi hic

5 Cevaplar

0 oy
(7,933 puan) tarafından
Yan etki yapmistr içme
(52 puan) tarafından
Cok kotu oldimm.aldigim  adamdanda sordum yani kalpimde. Sorun var  kotu yaparmi diye  yok dedi.
(354 puan) tarafından
Kalbinde sıkıntısı olanlar her ne marka olursa olsun zayıflama çayı kullanamaz canım
(52 puan) tarafından
Icmem artik. Cok kotu oldummm zatemn.. normal yolla zayiflari yin.
(354 puan) tarafından
İçme canım Allah korusun
-Reklam-
0 oy
(4,284 puan) tarafından
Onlar ne kadar tehlikeli biliyor musun saglikli beslenip vermek yerine kolaya kaçmaya ne cok seviyor insanlar
(4,284 puan) tarafından
Eh yani kizmakda haksiz miyim sana rahatsizligim var diyorsun canına mi susadin mübarek
(52 puan) tarafından
Haklisi canim benim. Kizmani sorun etmedom zaten..  bni dusunduyun icin oyle soyledin zayen
(4,284 puan) tarafından
Elbette senin kotulugunj niye istiyim ben kendini kasma cok guzel kilo vermissin sende zamanla verirsin tekrar hic bir şey sagligimizdan önemli degil
(52 puan) tarafından
Tamam canim bnim yorumun icin tsk ederimm.. ever cok dogru. Bebeyim va zaten onceliyim ona bakmak.
(4,284 puan) tarafından
Rica ederim ne demek kendine iyi bak ♥️
0 oy
tarafından
Içme canım sende yan etki yapmış sakin kullanma 
(52 puan) tarafından
Icmem yokk zatenn..  cok kotu oldum bu gun.. zatenn
0 oy
tarafından
Bilinmeyen yaygin olmayan sagdan soldan duyulan zayiflama caylarini almayin. Arkadasim bobregini kaybetti bu yuzden. Kalbine carpinti yapmis devam etme sakin. Yesil cay al daha saglikli. 
tarafından
Sana kendimden ornek veriyim. Burada aclik otu (sinameki) cok tavsiye edildi ise yariyo vs. Arastirdim ama sadece gunde kac fincan icilir baska arastrma yapmadan doktora danismadan daha ilk fincanda yatak dosek yattim hani dogum sancisi girer ya oyle agrilar cektim. Birdaha asla icmedim o gunden sonra sadece bir elma dahi yesem tuvalete cikiyorum. Arastirdim mide hastaliklari olan *reflu ulser gastrit* kullanamaz kesinlikle yasak diyo. Benim reflum var ve ulser(midemde yara) var. Bana iyi gelen sana gelmeyebilir yani.
(52 puan) tarafından
Anladi canim ya.. cok kecmis olsun haklisin canim benim.
tarafından
Saol kuzum. Yani en yakin arkadaşım annesi kullaniyor diye kullandi bobregini kaybetti bilincli kullanilmasi sart
(52 puan) tarafından
Ben sordum defalarca bir ay  almadi bekledim..  sora dedi deneyim bir ugun  oda cok kotu oldumm
tarafından
Kullanma tatlim belliki kalbine zarar vermis
0 oy
(354 puan) tarafından
Canım satış temsilcin yok mu seninle ilgilenecek kalp rahatsızlığı ve bazı ilaçları kullananlara o çay satılmıyor ben bı ara başka bi marka çay satışı yapıyordum kullanıcılarim çayı bitirene kadar bı sıkıntıları bı sorulari olduğunda ilgileniyordum
(52 puan) tarafından
Var  ona soyledim kalbim rahatsiz bana olurmu diue  olursoru olaz dedi.
(354 puan) tarafından
Dava et o pisliği canım kalp rahatsızlığı olanlar ne marka olursa olsun kullanamaz
(52 puan) tarafından
Yarin yazib hesap sorarim kendisie.
(354 puan) tarafından
Böyle çayları siparis etmeden sağlık bakanlığından onaylı mi diye sorun evet derse belgenizi atabilir misiniz diyin atmiyorsa demek ki sağlık bakanlığından onaylı değildir

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,997 soru

24,394,567 cevap

349,615 kullanıcı

...