Kızlar o unutulmaz anı yani hamileliğinizi nerde ve nasıl öğrendiniz
Sağlık ocağında 10 gün gecikince şüphelendim gittim doktor hamilesin dedi ama çok sevinme sağlıklı bir gebelik mi zamanla anlaşılır dedi canımı sıktı
3 kere yaptım ilkinde evde wc de gece kayınvalidem bana test almaya gitmişti negatifti ertesi gün hastanede kanda çıkar dedik eşimle gittik negatifti. Ertesi hafta eşimin kuzeninin tuvaletinde yaptım silik çizgi çıktı aynı gün kan testi de yaptık 35 çıktı benimki çok karışık ya nerede öğrendiğim belli değil sonra bidaha yaptım güvenmeyip test bozuk çıktı. En son kan testim 355 olunca ikna olmuştum
Çok istiyordum hamile olmayı her test yaptigimda negatif çıkıyordu her ay. Artık yapmak istemiyordum test falan adetimde 2 gün geçmişti ama ben yinede yapmak istemiyordum çünkü umitsizdim yine negatif çıkar gerek yok diyordum. Sonra evli olan gorumcem zorladı giti test aldı testimide o yaptı ve test ondaydı hiç ummuyorum dedim sonra gorumcem seslendi çift çizgi hamilesin dedi o an şok oldum ellim ayağım tidredi uzun süre kendime gelemedim sonra eşimi aradım ona dedim oda heycan yapmış elim ayağım tidredi diyordu akşam oldu eve geldi bana sarıldı havalara kalırdı. Çoook güzel bir duygu Rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah
Dusukten sonra bebegim bir sure olmadi adette hic olmuyoduk yumurtaliklarda tembellik vardi tup bebek merkezine kayit oldum. Enfeksyondan ise antibiyotik kullanmaya baslicaktim gorumcem bi baslamadan kan ver belkide hamileisn dedi bende onemsemedim olmuyo iste degilim dedim o gece acile gittik kan verdim ki hamileymisimmm
Kaynanamın evinde lavaboda öğrendim
Babam söyledi
1,496,032 soru
24,439,314 cevap
353,165 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın