0 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kapalı

Ya kızlar bugun tam 20 gün oldu doğum yapalı.

Emziriyorum. Göğüslerim felaket şekilde ağrıyor.

Bebeğimin her somurmasinda beynim gidiyor resmen :'(

Ya akıl verin ne yapayım. Etkili denenmiş neler var?

Doktor krem yazdı ama her emmeden önce silmen lazım diyo. O ilaca da güvenemedim.

Zaten elim degmiyor başına. Birde silersem iyice kötü olurum. Brde ilacın memenin içinde kalma olasılığı var. 

Kesin çözüm var mı? :'(

Emzirmekten soguyorum yoksa

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
(7,096 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Lansinoh krem

Dogal silmene gerek yok emzirirken

Ben onla rahat etmisti.
(845 puan) tarafından
Evet bende onu kullandım 2 3 günde bütün yaraların iyileşti
tarafından
Bende kullandım ağlıyordum emzirirken hemen geçirdi bulandan Allah razı olsun ❤️
tarafından
Lansinoh ve mustela.. eczanede lansinoh kalmayınca kadın mustela vermiş çok kısa sürede etki etti. Elhamdulillah rahat rahat emziriyorum.
(5,373 puan) tarafından
Canım göğüs kalkanı al kesin çözüm bana da dua et :D
tarafından
Aynen kesinlike göğüs kalkanı 2 gün içinde acıdan eser kalmıyor :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sogan sur bende inanmazdim kizardim herkese ama cok dogruymus kes ortadan ikiye suyunu sur
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Canım valla ben ağlıya ağlıya emziriyordum kafamı duvara vuruyordum o kadar parcalanmıştı ki bebeğim emdiğinde kanlar icinde kalıyordu bir sürü şey denedim bir sürü krem evde yapılan cözümler hic biri fayda etmedi emzire emzire iyleşti
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor canım göğüs acısı zeytinyağı çok iyi geliyo diyolar bide tahin alıyoruz ya onun üstüne çıkan yağı var o da çok iyi geliyo Rabbim şifa versin ❤️
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canim gumus kapaklr var iyi geliyor diyorlar denemedm bilmiyorum.birde ayva cekirdegi jeli yapiyosun.onuda yikamaya gerek yok.istersrn dene 1 gunde oluyor.insalla gecer birannonce.bi care bulursan yaz da  bizde faydalanalim.

Ayva cekirdegi jeli: 8-10 @det ayva cekirdegi uzrirni az gececk kadar su  kucuk bir krem kaplarinda yaoablrsin.agzini kapat gt gel salla hafif.1 gnde olur.suyunu cok koyma.
0 oy
(265 puan) tarafından
Gümüş kapak der susarim
0 oy
tarafından
Sütünü sur yeter ben oyle yapıyorum iyi geldi valla 
0 oy
tarafından
Emzire emzire iylesiyor başka yolu yok ben hopluyodum yerimden parçalanmıştı bildin çok emzirdim acıya acıya 1 haftaya geçti

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 529 göst.
16 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 457 göst.
18 Haziran 2020 Aile kategorisinde Fearless (1,255 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 376 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 629 göst.