0 oy
996 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Son karar bunda kıldık nasil sizce oda küçük olur diyenler vardı sizce nasıl oldu küçük mü 

image

image

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Renkler çok karışmış bence grilerin üstüne gri yastık yeşilin üstüne yeşil yastık köy birde gri koltuğun yanına gri berjeri koyup yeniden resim çeker misn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acik renk olan guzel ama yesilvrengi ben  beyenmedim tekli koltuklarda bana gore fazlalik  ve cok dip dibe koymussun odayi kucultmussun kanepeleri alsaydin sadece L seklinde dizseydin daha genis olur.guzel olur bence koseye yer vazosu vve orenk bir fon perde harika dururdu benim oyle genede zevk senin canim 
tarafından
Teşekkür ederim canım tekli ile 3lunun yerini degistircem hali örtüsü siparis verdim esim fon istiyoe ama ben oda çok boğulur diye istemedim
tarafından
Bence koltuklarin renginde fonlarida al takim olur cok hos durur canim
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Modeli ve rengini çok beğendim. Ama teklileri biraz ayır birbirinden

tarafından
Teşekkür ederim canım degistircem şekli:)
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canım. Teklilerin yerlerini değiştirsen daha güzel durur gibi. Kaça aldınız acaba bende koltuklarımı değiştirmek istiyorumda.
tarafından
Teşekkür ederim canım evet değiştircem kampanyalı 3250 aldik simdi 3600 olmus
tarafından
Fiyatı iyiymiş canım ya valla 10 binden aşağı kolay bulunmuyor bizim burada. Tekrardan hayırlı olsun.
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Guzel günlerde kullan canım 
tarafından
Teşekkür ederim canım:)
0 oy
tarafından
Koltuklarn güzel canım güle güle kullan ama yerlerini degistir büyük olanlari L şeklinde köy bir ucuna teklinin birini kapının oraya yada ne tarfn boş kalrsa orayada dogerni köy bu şekilde kullanışlı olmaz sen bilrsn yinede
tarafından
Teşekkür ederim canım ayni o sekil yapicam yeni geldiğinde çekmiştim:)
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Evet küçülmüş canım oda malesef benimkilerden böyle büyük bin pişmanım şuan. Bide büyük koltukları çok ileri itmişsin bence cama doğru. Yani tül tarafını biraz boş bıraksan daha iyi olur gibi renk olarak çok güzel ama sadece halı da uymamış. Bide iki tekliyi çok sıkıştırmışsın yan yana, olmamış bence genel olarak 
tarafından
Koltukların yerini degistircem halıya da örtü siparis verdim daha zigonlarim da gelmedi bi saat da aldim mi hos durur insallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 428 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde sumeyye69 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 999 göst.
6 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 492 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,087 puan) tarafından soruldu

412,675 soru

12,424,729 cevap

45,415 kullanıcı

Kategoriler

...