Aramıza hoşgeldin canım bir haftadır hastaneye belki 3 4 defa gittim hatta acile lavman verip gönderiyorlardı. bizim 15 günlükken hatta belki daha erken den başladı metsil kullanıyorum bu iki haftadır dahada ilerledi sab simplex kullandım o bitti sonra myhol neydi 60 tl ye onu aldım o güzeldi ama düzenli kullanmadım halada var ac karnına veriyordum. neyse bu hafta daha da kötü oldu bizim burada özelde iyi bir doktor var ona götürdüm ve şükür o ilacı verdim şuan gayet iyi ismi ( Aguline) bitkisel bisey 35 tl ye aldım yavrum ne acılar çekiyordu habire emmek istiyor he seninki daha yeni hemen al kullan ilerlemeden. masaj yap karnına ayaklarını ileri geri yap ayak altlarına da masaj yap bugün ki doktor söyledi ve içine atlet üzerine uzun kollu giydir sıcak diye benim gibi kısa kollu falan giydirme ondan da oluyormuş. yediklerime olsada dikkat ettiğim halde kolik bebekler gibi oluyor.. yanı hic bisey yemiyorum bile diyebilirim. pilâv sulu şeyler çorba falan. afedersin karpuz bile gaz yapıyor diye almıyoruz düşün domateste yapıyor yiyorum ama az yiyorum geçmiş olsun inşallah düzelir yavrucuk
1,491,870 soru
24,377,916 cevap
348,466 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın