0 oy
223 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (231 puan) tarafından

image

Oğluma düzenli portakal, mandalina suyu sıkıyorum ve sabahları içiriyorum bu pandemi döneminde alışkanlık haline getirdim :)) sizlerde veriyor musunuz doğal portakal suyu 

7 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından
Veririm canım zaten kizim bayilir meyvelere
(231 puan) tarafından
Benim oğlum çok ayırıyordu meyve şimdi alıştırdım portakal suyuna muzu sevmez ama zorlada olsa yediriyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Küçük biberonla kahvaltı ettirirken veriyorum 
(231 puan) tarafından
Süperrrrr şifa olsun
0 oy
tarafından
Portakal sıkınca asitleniyo sıkmam ben yediriyorum direkt 
(231 puan) tarafından
Doğal sıkıp direk içilirse bir sıkıntı olmaz hazır meyve suyu tüketmektense böyle içirmeyi tercih ediyorum
tarafından
Hazır da almıyorum havuç mandalina elma falan sıkıyorum genelde kışın yazın da zaten bütün meyvelerden komposto yapıyorum mis gibi hazır çocukları cezbediyor ama sağlıklı değil evde yapılan en güzeli
(231 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorumm
0 oy
tarafından
Bordıkal bordıkal diye elinde gezdiriyor herkese iciriyor ama kendi içmiyor :/
(231 puan) tarafından
Kaç yaşında:)
tarafından
19 aylık 15 inde 20 aylık ılıcak kuzum
(231 puan) tarafından
Sen zorlada olsa içir yedir kandırarak
tarafından
Portakal yemediği için c vitamini + propolis kullanıyorum kuzum öğürüp kusuyor tadını alınca malesef
(231 puan) tarafından
Kimi çocukta inatçı işte benimkiside çok yemek ayırt eder olsun takviye yapıyorsan oda iyi
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Evet bende veriyorum afiyet şifa olsun 
(231 puan) tarafından
Sağol canım en güzeli yavaş, yavaş hazır gıdalardan uzaklaştırıcam oğlumu
(25,224 puan) tarafından
Aynen canım en iyisi benimki daha 10 aylık bende herşeyi doğal vermeye çalışıyorum
(231 puan) tarafından
Maşallah ben postlarını takip ediyorum sen gerçekten dikkatli özenli bir annesin :)
(25,224 puan) tarafından
Allah razı olsun canım eminim ki sen ve çoğu anne de öyle
(231 puan) tarafından
Elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışıyorum
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Ben kışın her sabah kahvaltida mandalina suyu sikarim çocuklara . Kışın tabi sadece . Çay yada süt yerine kışın kahvaltı yanına öyle yapıyorum .

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 265 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 306 göst.
9 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrve0193 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
3 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde ozlem4141 (416 puan) tarafından soruldu

405,755 soru

12,159,346 cevap

36,601 kullanıcı

...