0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sizce sinirli insanin dedikleri gerçek düşüncelerimidir?

Ben soylemek isteyipte söyleyemediği seyleri dile getirdiğini düşünüyorum 

Sizce??

11 Cevaplar

0 oy
(231 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Her ikiside olabilir bazen insanlar içinde biriktirdiği söylemediklerini sinirliyken söyler bazende sinir anında istemeden yanlış şeyleri dile getirebilir 

-Reklam-
+2 oy
tarafından
Aksine  insan sinirliyken çok gereksiz konusuyor diye düşünüyorum ben akli selim konuşmak her zaman çok daha iyi 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Sanmıyorum dilin kemiği yok her yere gidiyor maalesef sinürliyken ağızdan pişman olunacak şeyler çıkabilir her sinirliyken söylenen doğru değildir benim fikrim 
0 oy
tarafından
Sinirli adı üstünde ağzına ne gelirse söyler hepsi gerçek değildir bence 
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Hayır sinirliyken saçmalanıyor genelde sinir geçince mantıklı düşünülüyor
0 oy
tarafından
ben sinirliyken pişman olacağım şeyler söylüyorum.. bence dilin kemiği yok sinirliyken beynim dilime hüküm edemiyor malasef :( 
0 oy
tarafından
Biraz insan pskolojisinden anliyorsam eğer okuduğum analiz ettiğim seyelre dayanarak söylüyorum . İnsanlar haklı yada haksız olsun karşısındaki insana haklı olduğunu savunmak için hiç olmadık yerlerden vurmaya kalkıyor karşısındaki insanı . Aslında buda bir yerde hakliyken haksız yapıyor . O yüzden diyorum sinirliyken saygı çerçevesini korumak gerekiyor . Şöyle örnek veriyim mesela sen ve ben tartışıyoruz aslında ben haksizim ama kendimi hakki çıkarmak için seni hiç ummadığın bir yerden vuruyorum sonra sende bana karşılık veriyorsun bu durumda sende kendine hakim olamıyorsun ve hakliyken haksız oluyorsun . Çünkü sende saygı çerçevesini asiyorsun anlatabilmisimdir umarım .
0 oy
(834 puan) tarafından
Insan sinirliyken sacmalar ağzından ne ciktigini blmz
0 oy
tarafından
Hayır bence insanlar sinirliyken karşısındakini acıtmak için her şeyi söyler hatta dusunduklerinin tam tersini söyler
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Bence sinir aninda insan ne dedigini pek kestiremiyo ya
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Kesinlikle söyler cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
0 oy
19 cevap 378 göst.
0 oy