0 oy
189 göst.
Aile kategorisinde (817 puan) tarafından

ben 1.5 senedi evliyim bir  erkek bebekim var, kendimize ev yapiyoz biraz eksiylerimiz var. kaynanamgile oturuyoz evimiz hazir olsa ayri yasiyacayiz. simdi kizlar benim kocam insahatda calisiyo kendine is bulamiyo sizden rica edsem hayrina bizmcin dua edermisiniz. Kocamin iy is bulmasiycin kendi evmize hayirlisiyla yerlesmemiz ic8n dua edermisinz? 

sizin gibi kalbi guzel insanlarin dualarinin kabul olmasina cok inaniyom❤

8 Cevaplar

+2 oy
(1,429 puan) tarafından
Allahım gönlünden geçeni en iyisini nasip etsin bana da dua et nolur dualarım kabul olsun
(817 puan) tarafından
Allah sanada yardim edsin insallah❤
-Reklam-
0 oy
(51,052 puan) tarafından
Allah size hayirli güzel is versin biran once kendi evinize gecin
(817 puan) tarafından
amin kuzum
0 oy
(1,417 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre versin inşallah ama inşaat işi kötü değil ki benim babamda insaatciydi biz daha çok küçükken işçiydi git gite durumumuz iyiye gitti ev yaptırdık arsalar aldı babam sadece insaat işi ile ama bu arada hep namazını kılar sukrederdi annem de hicbiseyi israf etmezdi öyle öyle Allah daha çok verdi çok şükür 
(817 puan) tarafından
insallah Allah bizede nasib eder
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Rabbim ailene le birlikte sağlıklı mutlu huzurlu yuvanıza bereket koysun ins 
(817 puan) tarafından
amin hepimizin
0 oy
tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim gönlünüze göre versin 
(817 puan) tarafından
amin kuzum
0 oy
(817 puan) tarafından
dualarniza ihtiyacim var❤
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Rabbim gönlünüze göre versin❣️
(817 puan) tarafından
amin hepimizin
0 oy
(579 puan) tarafından
Benim eşimde insatta çalışıyordu canim ve kötü bı meslek diyil ordan gelen parayı kimse kolay kolay kazanmiyordur emin ol kendinizi skmayi denerseniz herşeyin sahibi olursunuz bizim iscilerimiz var şuan çırak olmuş 120 ustalar 200 TL günlük ama eşim mutahitlige başladı çok şükür herşeyin başı sağlık olduktan sonra varsın yavaş yavaş olsun rabbim sanada en kısa zamanda evine çıkmayi nasıp etsin inşallah 
(817 puan) tarafından
canim ben azerbaycanda yasiyom burada farkli ... hep kendimizi sikiyoz birlik yasadiqmizdan biriktirmek mumkun olmuyor o yuzden tez  zamanda evime tasinmaq isdiyom
(579 puan) tarafından
Ucuz mu acaba orda inşallah en yakın zamanda çıkarsın kendi evine canım
(817 puan) tarafından
evet ucuz kuzum
insallah❤
(579 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım sjmdj bişey diyemedim herşeyin hayırlısı olsun hakkınizda
(579 puan) tarafından
Anladım canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 135 göst.

406,252 soru

12,180,310 cevap

36,676 kullanıcı

...