0 oy
462 göst.
Aile kategorisinde (1,196 puan) tarafından
Hayirli kandiller arkadaşlar .Kandil diye kaynanamlara gittik mubarek günde canım sıkiĺarak dondum esimin abisigil gorevinden dolayı kaynanmların karsi binalarinda oturuyorlardı şimdi atama durumu var biz baska bir semtte oturyrz esimde burada caliyor basindan beri surekli yanlarina istiyorlar oturdukları semti sevmiyrm cocugum acisindan da cok uygun degil simdi abisigilin bu durumundan düsündugum gibi baskilar basladi hep aciliyir konu onlar giderse bi badana yapilsa biz otururmsz vs ben bu durumdan iyice sıkıntiya girdim artık bir sey diyemiyrm kimseye kırmamak saygisizlik olmasin diye esim de hic olmaz kesin gibi net konusmuyor delircm artık ya bu konu sürekli acilir ve ben sustukca sinirleniyrm esimle aram bozluyor ne yapmaliyim ya gercekten bir sey diyememek beni cok yıpratiyr siz olsnz ne yaprsnz 

17 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Istemiylrum de geç ben evimi seviyorum de
(1,196 puan) tarafından
Ya diyemiyrm saygisizlik gibi oluyor diye esimin demesi makbul.ama o da öyle net bir sey demez o yüzden bilmiyrm ne yapacagmi
-Reklam-
0 oy
(13,501 puan) tarafından
Aklın varsa taşınma bul bı sebep canım
0 oy
tarafından
esin ailesine ben bu semtte cocugu buyutemem desin konu bitsin canim net kararini esine belirt yeterli
(1,196 puan) tarafından
Yok canim ona kalsa ben tamam desem gider yani diyemez oyle bir sey
tarafından
mecbur biriniz diceksiniz canim
0 oy
tarafından
Yakın oturmanı hiç tavsiye etmem Cook ciddiyim eşine söyle bence
(1,196 puan) tarafından
Öyle bi kere bende yapamam zaten ama anlatamiyrm kimseye en basta esime
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Ben olsam gitmem
0 oy
tarafından
Onlara söyle direkt ben bu mahallede bebeğimi büyütmek istemiyorum burası uygun değil üstelik evimi de seviyorum de geç. Eşine de aynısını söyle onlara da. Kırılacak bir cümle de değil üstelik hem kafan da rahat eder
(1,196 puan) tarafından
Soyledim canim daha once kac kez bu konu acıldi hatta siz bu semte gelin ama ben burayi sevmiyrm cocuklar icinde is imkani icinde uygun degil.dedim anlamiyorlar
tarafından
O zaman kestirip at direkt hayır diye her seferinde belki en sonunda bıkarlar
0 oy
tarafından
Bulundugun semtten memnun oldugunu hic biryere tasinamayacagini soyle anlasinlar
(1,196 puan) tarafından
Soyledim canim daha once kac kez bu konu acıldi hatta siz bu semte gelin ama ben burayi sevmiyrm cocuklar icinde is imkani icinde uygun degil.dedim anlamiyorlar
0 oy
(321 puan) tarafından
İlerde üzülen olmamak için öncelikle eşinle bu durumu eksisiyle artısıyla konuşmalısın. Durumun onları istememek olmadığını belirten bir cümleyide araya sıkıştırabilirsin. Yeri gelip konu açıldığında eşin tarafına da tavrını kibarca belli etmelisin. Eşim belli etsin diyebilirsin ama ona istediklerini söyleyebilir ve bastırabilirler, sana yapamazlar. Birde eşine ve ailesine karşı kararında dik durman çok önemli taviz verirsen olmaz. Allah yardımcın olsun  
(1,196 puan) tarafından
Cok konustum esimle bu konuyu semti sevmedigimi cocuklar icin uygun olmadigini yakin olunca cok güzel olmayacağını ama anlamiyor ki ona gore ailesine yakın olsun enim icinde iyi olur dusuncesi var degsimiyor
(321 puan) tarafından
Valla hepimiz isteriz anamız burnumuzun dibinde olsun. Sinirlendim aniden ya
(1,196 puan) tarafından
Ya bende anlamadim ki sürekli yakın olsaydiniz cocuklari gezdirirdim yok söyle yapardik vs ya iyi bile düsunuyor olsalar herkesin kendi yasantisi var anlayamiyrm ki düsüncelerini bende sinirleniyrm iste
(321 puan) tarafından
Keşke sizinle yakın mesafe komşu olsaydıkta bizde yaşananları görselerdi eminim kilometrelerce uzağa gidin derlerdi. Şunu anlamıyorum bu tarz şeylerde karşı taraf teklifte bulunur evladına, geri karı koca arasına kalmış birşey.
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Eşin söylemiyor net konuşmuyor sen konussaydin cevaplarını verseydin net bi şekilde eşinde kizdihi zaman istemedigini söylerdin zorla yaptıracak değil 
(1,939 puan) tarafından
Valla hayır demek yada istemediğin bişeyi söylemek saygısızlık değil bana göre onlar anlamıyor ısrarla devam ediyorsa sende ısrarla olmayacagini söyle . Eşinin ailesi olabilir ama sende insansın niye kafana takip kendini uzeceksin ki içindekileri söyle gitsin bişey olmaz
(1,196 puan) tarafından
Bu gidisle öyle olack artik zaten boyle de aram bozuluyor kendimi üzene kadar dogru diyrsn
(1,939 puan) tarafından
Kendine yazık vücuduna yazık boşver onlar ısrar ettikçe sende hayır da diret
(1,196 puan) tarafından
Bu huyumdan nefret ediyrm ya gercekten sagolsn canım
(1,939 puan) tarafından
Bi defa söylersen devamı geliyor kendine güvenin de geliyor
0 oy
(122,885 puan) tarafından
Bem tasinma derim
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Bulunduğun semti sevdiğini alıştığını bırakmak istemediğini söylemelisin. Kendi fikirlerine isteklerine önem vermelisin yeri gelince hayır istemiyorum demeyi bilmelisin o kırılır bu kırılır derken kendinizi yıpratıyorsunuz. Ayrıca üslubunla söyledimmi bu saygısızlık veya terbiyesizlik değil. Sonuçta bu sizin hayatınız. Şu an biriktirirseniz ileride çok alakasız bir konuda patlar, haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Bilmem anlatabildim mi? Benzer şeyleri bende yaşadım. Bende kimse üzülmesin diye çok sustum ama yanlış yaptım. 
(1,196 puan) tarafından
Çok dogru diyorsun bende bu konuda cok yara aldim ama onlarin esimin dusunce yapisi farkli ben esimden bekliyrm hani onun demesiyle konu zaten kapanir gider boyle giderse dediginiz gibi bir yerde patlaklik verir
(1,272 puan) tarafından
Yapacağın şeyin geri dönüşümü çok masraflı yani zor. İnan dip dibe olmuyor ne kadar uzak o kadar iyi. Yani bu konuyu güzel güzel eşinle gerekirse ailesiyle konuşmalısın. İstemediğin bişeyi yapmak zorunda değilsin.
0 oy
tarafından
Bunu ancak eşinle halledersin canım onları karıştırmadan eşine gitmek istemediğini kesin olarak söyle bence
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Bir kere konuş net konuş bir daha da konusu açılırsa duymamazlıktan gel 
0 oy
(783 puan) tarafından
Allah aşkına özgür fikrini beyan edemiyorsan ezilir gidersin. Içinden ne geliyorsa onu söyle o hayati sen yasayacaksin ve çocuğunda esini alio karsina normal bir sekilde anlat oranin negatif eksik yonlerini çocuğuna neden zararli veya faydali olamayacagini , kendini orda mutlu olamayacağını sonucta ortak karar verilmesi gerekiyor eşinle ilk konusup baktin eşin  hala susuyor iş senin aleyhine dönüyorsa napcan öncelikle bende bu ailenin bir uyesi olarak kendi fikrimi soylemek istiyorim ben istemiyorum dersin çekilirsin sorarlarsada ki sormazlar dersin suanki hayatımdan mutluyum kendi evimi mahallemi seviyorum cocugumun alışkın oldugu düzeni degistirmek istemiyorum ve kendi düzenimi degistirmek istemiyorum dersin
0 oy
(579 puan) tarafından
Ben istesem bile eşim istemiyor canim kaynanamlar Antalya'da oturuyor ben Muğla'da oturuyorum eşime dedim burda kimsemiz yok tasinalim dedim Antalya'ya dedim yok dedi 6 yıldır burdayım ve hiç bi akrabamız yok burda ama ben kaynanamla aynı dili konusamadigim için gitsemde sknti olmazdı bana kimseyi aileme zaten karistirmam eşimde aynı şekilde Allah yardımcın olsun inşallah canım biseyde diyemedim kira vermiceksen git derim ama kira vereceksen hiç gerek yok kal yerinde canım 
0 oy
(73 puan) tarafından
Diyemiyorum dğl diyeceksin Vala bizimki aynı apartman diye tuturdular allahtan ev küçük geldide bahanem oldu genede söylediler yıllarca hiç umrumda olmadı aynı semtteyiz o bile dert sürekli peşimizde bide aynı apartman karşı falan olsaydı kafayı yerdim
0 oy
(24 puan) tarafından
Ya niye saygısızlık olsun sen sesini çıkarmazsan bakmışsın ki orda oturuyosun aaa bide bakmoşsınki hergün sizdeler mesafe herzaman iyidirrr herşeyinede karışırlar benden söylemesi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
23 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 836 göst.
0 oy
8 cevap 592 göst.
5 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu