Okadar yalniz okadar caresiz okadar mutsuz okadar bitkinim ki ölmek istiyorum 3 aylik bebegimle ortada kaldim kime siginicam ben birde ustune hic durmayan surekli aglayan bebegim var kimin ahini gunahini aldim hep benim basima geliyo hersey biktim artik yasamakdan ölsem ölsem ölsem hiç dogmasaydim keşke her aglamakdan yoruldum bendemi sorun var bilmiyorum cokmu hataliyim colmu gunahkarim hersey basima geldi ne cocukluk bildim ne genclik ne kadinlik ne anne olmayi bildim hayatim hep eziyetle gecti yasamak bana haram oldu sanki cehennemde yanicagim tüm gunahlari dunyada cekiyorum azap icindeyim hic bir cikis yolum yok hic bir güvencem yok gidicegim siginacagim hic bir kimsem yok aldigim nefes bile harammis gibi ben ölsem yavruma nolcak onun gunahina nasil girerim kim bakar ona yada benim gibi benimle gözumle kim bakar ona suan aglamakdan ekrani goremiyorum sorsan 26 yasindayim ama ruhum yaşlanmis benim her anim azap resmen azap cekiyorum tum dunyanin zorluklari uzerimde gibi nolur bana degil bebegime dua edin Allahim onu korusun hepimizin yavrularini cok uzuluyorum ona hayatimdaki zorlarin ustesinden gelemiyorum adi ******** esim suan rahat rahat uyuyodur dunya adeleti iste kotuler varki cehennem var ancak oyle avituyorum kendimi ben yaniyorum icim yaniyo Allahim bana güç ver......