0 oy
1,031 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından
Günaydın hanımlar sıkıcı bi güne başlamak istemezdim ama sabah sabh moral sıfır gece kızım uyumadı gec yattım kalkmısım khvaltısını hazırlamışım iş kıyafetini hazırlamısım en az 10defa kaldırmak icin ayagına gelmişim o kahvaltı yaparken cocugu emzirdim neymiş tereyagını kullandım tezgahın üzerindeydi neden dolaba koymamışım uyku cokmu önmliymiş sanki yatıyom o demese koymayacakmısım kekk topladık satmak icin hazır icinde kücük kapları kaldı onu ayıtla demesi ters ters bugun cuma kıyafet kat ya güzelce bitanm bugun cuma dese katacam zaten o ayda 15icinde bozuldu sanki kekigide hangi ara ayıtlayım kızım huysuz uyudumu ev işi yemek ypıyorum kendim dinleniyorum ha dese bitnm akşm unutma cıkar bn cocukla ilgilnrkn ayıtla dese düşüncesiz kıymet bilmez bölemi yapılır ya sabahın köründe sinirlerimi bozdu agladımmı sinir oldummu olma der olmamak elimde degil ondan sonra sütüm kesildimi sütün yok vsvs der dur başıma kayınna kesiliryor mübarek sözde ayrı oturuyoz oglu saolsun fazlasıyla onun görevini yapıyor

10 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
Tereyagini kaldirsin dolaba kendi koysun inciler mi dökülüyormuş  
(342 puan) tarafından
Koyarmı hic belki dökülür sölenmese olurmu hic
(2,348 puan) tarafından
Bnce biraz alistirmakla alakali sen bu adama hic is yaptirmamissin galba canm  gerci bekaryasamayan yada bekarken annesine yardm etmiyen tipler napsan yardimci olmuolar ama..
(342 puan) tarafından
Yok canım iş yapardı yapmaz degil hamileykn cogunkez evi o temizledi arada yemek yapar yapmaz diymm ama böle sölenmeleri herseye katışmaları cok var
(342 puan) tarafından
Dogru sölüyorsun alıştrmakla diye dogru cok yüz verdim ondan öle yapıyor kapıdan cıkarken öper öperim öle gider bugun öptrmedim ittirdim hadi bi git dedim sinir oldgumuda biliyor agladogomıda gördü sütüm azaldimi bide ona laf sözde kayınlamla oturmuyom onla otursam dahamı iyi bilmm oglu hic yerini arattırmıyor valla
(2,348 puan) tarafından
O daginikligi sevmedginden o zamn ole oluo. Sende cocuk var acikiyo edio onla ilhilenirken yetisemiorm haytim yardmci olsan hallederm felan de. Yada adam bugun tersinden kalkmistir belki bazen banada oluo o tersimden kalkiorm sabh sabh adami tersliom  sen yine iyi uyanamamissn dio bana biraz uzak duruo uyanabildin mi die yavas yavas yaklasio :))

Bnm esmde karisir cnm bi koli var icinde tunikler var resmlerini cekip dolap uygulamasina koycam satilmasi icn resmlerini henuz cekmedm die ara holde duruyordu dun aksam lafini soktu  1 haftadir orda koli . Vay iste kac ay daha o koli orda durucak solemesem kaldirmiosun dedi ama bnde 4 gundur hastaneye gidip geliorm.
Resmlerini cekmedim daha birde 4 gundur hastaneye gidip geliom vaktim olmadi dedm bn solemesem kaldirmiodun ki dio :)) bnmkide kaynana gbi basimda bnde cok takiliordm bi ara artk sallamiorm valla :))

Bide hastaneye gidip geldgmden yorgun oluo ev daginik neyse dedm ki yarn hastaneye gitmeden bari evi supurup silim kac gundur aklimda yoruldugmdan yapamadm felan valla supurmesende olur toz yok ama su daginikligi bi toparla ya  feln  yapio. Erkkler karismayi sevio nedense canim. ( esime arada is yaptiriorm tabiki ama yinede ayni halt :))
(342 puan) tarafından
Valla ne bilim her gün sabah böle bişy bulur mutlaka ya sanki ben zorla calış diyom adamı bugun onuda dedim snki bana hidiveriyon işe dedim sonucda banada bakıyor ama bana ve cocuguna öle yada böle mecbur bakacak yani ister gitsin ister gitmesin odun kalas ne dicegimide bilemedim
(2,348 puan) tarafından
Uyaninca huysuz olanlardan demkki . Bnmkide bugun konusuyorm sussr misn beni oyaliosun gec kalicam dio onu ali koyuomusum :)) gec uyandi biraz gec kalmiyim derdine dustu normlde hic ole demez bugun ole dedi bnde ben mi ali koyuom konusuyomelini kolunu baglamiom ki dedm guldum yattim keyfi bilr valla :))
(342 puan) tarafından
Bende mi öle yapsaydım bilmm cocgu emzrdigimle yatsaydım keske nabarsa yapsın
(2,348 puan) tarafından
Khvlti etmeye zaten vakti yoktu hzirlasamda yiyemezdi bazen hazrliorm bazen hazirlamiom hazirlamadgimda su sabh yrnilen gevrekler var ya sutle yapilior onlardan yapar kendini yer bana bulasmaz :)) hamile degilken cok laf ediodu evdesn zaten hazirla ne olck snra geri uyursun diodu da hamile kalali sesi cikmio :))
(342 puan) tarafından
Hamileyken banada nişey demiyodu dogumdan bi süre sonra tekrr aynı yşne başladı ama önceki kadar devil bnm eşimin zahmeti cok günde kıyafet degiştr ütüsüz hic bişi giymez bi sabah bi akşam banyo yapar bazen gün icierisinde bidaha yapar evde kaldıgı günler 2kıyafet 3kıyafet degiştrr evin tozuna kokusuna dagınıklıgına vs herseye takık alahtan inşaata başlayalı kıyaft degiştrme huzumuz azaldı da birZ rahatladım
(342 puan) tarafından
Biraz fazlasıyla takık yani ama bi yere kadar sabrım ya delircem
(2,348 puan) tarafından
Zor bi esn var valla ama bnmkiyle hemn hemn ayni . Bnmkide gunde 2  dus alir  kiyftleri hep temiz olck biriktrmicem yarm makinada olsa onu yikicam aradgnda dolbinda bulucak :)) vs vs ole istiolar analari ole alistrmis demkki gerci bnmko 7 yil bekar yasadi ama yine ayni halt demkki yapiyla alakali canm bu kadrla kalsinlar baska yalnislari olmasinda :* seviyorm bn kocami sende sinirn gecince seversn birazdan :)
(342 puan) tarafından
Seviyorum ama sinirimi bozuyor amin aynn bu kadarla kalsın bu kadar üzsünler bizi fazla bişi yapmasınlar bnm gocada bekar yasadı ama aynı bnde öle 1 patolon bi tşört olsada calıştrm bazen kirli olmaz kıyaftleri onun icin elde yıkamaya faln cok atarım öle 3 4 saatte ne kirletecek de zten
(2,348 puan) tarafından
E yani bnde bi kisa programa feln atiom yarm makina feln acinca :))
(342 puan) tarafından
Baska trlü olmuyki
(2,348 puan) tarafından
Ole canim neyse tepelerine vura vura adam edicez cocugu uyutup ta sunu bunu yapim die kendini kasma eve gelince ver eline ay sunu yapamadm bunu yapamadm hic durmadi de baksin sen  ole yap isini gucunu. Cocukla olmuo cok ufak yalnz birakamiom de gec :))
(342 puan) tarafından
Cok dogru canım cok saol valla rahatlattın beni
(2,348 puan) tarafından
E yani canm rica ederm yapilabilincek sey var o ayri bokunu cikarmayiz. Ama yapilamicak seylrde erkkleri ole kullnalim ve alistiralim rahat edelim ohh :) snra bole baslarimz agrimasin :))
tarafından
Rabiaua senin şeker yüklemen ne oldu canım? Sonucu aldın mı?
(2,348 puan) tarafından
Yuksek cikti 50 lik yapmistik. Dun tekrar 75 oik yaptik bugun sonuclari almaya gidicem canm bklm :(
tarafından
Hadi hayırlısı bakalım, inşallah bir sorun çıkmaz.
(2,348 puan) tarafından
Ins cnm saol

50 likte 140 in altinda olmasi gerekiomus deger ama bnm ki  168 feln cikmisti smdi nasl cikti  Allah bilr ogleden snra belli olur baklm son haftalardada olacak is degl ya neyse
tarafından
Değer çok yüksek değil bence, bakalım doktor ne diyecek.
(2,348 puan) tarafından
Bide seyi dusunuyorum hamilelik sekeri olanlar hamileliklernde cok kilo aliolar eger diyet feln yapmazlarsa.
Bn 35+3 haftaligim ve 11 kilo aldm bnce hayet ideal   sencede ole degl mi
tarafından
Tabi canım az bile almışsın. Bende 37 haftalığım. Daha 15 gündür bulantım yok diyebilirim. 15 günde 3 kilo almışım, toplamda 9 kilo almış oldum.
Bir de şeker varsa bebek iri oluyormuş. Senin bebeğin kilosu kaç?
(2,348 puan) tarafından
32 + 0 haftalikken 2100 gr di
35 + 0 haftalikken  2650 iydi  cnm
tarafından
İri değil, bir sıkıntı yoktur inşallah içini ferah tut.
(342 puan) tarafından
Aynn öle canım benim
(342 puan) tarafından
İnş bi sıkıntı yoktur canım ya icini ferah tut cok normal duruyor bizce ama
-Reklam-
0 oy
(2,054 puan) tarafından
Ağzi calisacagina eli calissin kendisi koysun
(342 puan) tarafından
Eline yapişir laf etmese olurmu hic aaa canım sende
0 oy
(2,131 puan) tarafından

Hey Alahim ya nasil bir kutukmus oda seni anlayorum canim kavga cikarmak icin bin tane bahane uretmis benim ilk esimde oyleydi diken ustunde dururdum bugun ne cikarcakta huzur bozacak diye bi laf atardi ortaya geri kendi kuserdi pisirdigimi yemez kafasina gore odada yatar sabah ise gderdi yatagini ne toplardi aksam gelince yatagini acar bebeleri azarlardi odanizdan gelmeyin diye koca salonda kendi otururdu bizde cocuk odasinda ailesine anlatirdim yakindik onlarda bizde biktik ondan derlerdi aylarca cocuk odasinda oturduk cocuklarla tv yok bsey yok babasi tv verdi kurdum cocuk odasina iki gun bakabildik 3.gun takla gecirdi tv bu tv gdecek diye cocuklari dovdu cok cektim idare ettim ama adam olmadi kac yasta buyuktu bnden paronayak deli iste sunlarin elinde oyuncak oluyoz omrumuz bosa gdiyo yuz verme birak napiyosa yapsin adam olmadik insanlar :angry:

(342 puan) tarafından
Ya seslenmiyom tartışma büyümesin diyom cocuk emziriyom bagırıyo mutfktan cok önmli demi uyku bu yag burda ne duruyor bugun cuma kıyfet kat faln diye sinir oldum bnde sölendim hak etti kovar gibi gönderdim evdende aman bıktırıyorlaz bazen
(2,131 puan) tarafından
Iyi etmissin halden anlar insan biraz yardimci olsun noluyo sanki gamsiz insanlar...
(342 puan) tarafından
Ya cogu seyini görmezdn geliyom tınlmıyom zatn ama bi yere kadar
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Kendi koysan olurmu nolacak sankiii
(342 puan) tarafından
Mazallah ölüverr biyeri flan incilir kırılır canım
0 oy
(903 puan) tarafından
Pireyi deve yapyr  yaa
(342 puan) tarafından
Aynn öle valla lüzümsuz bya bnm goca
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Söylesene yüzüne vur sen tüm gece uykusuzluk çek. Çocuğa bak kolay mı de bu halde şükret kalkıp sana yemek hazırlıyorum seni kaldırıyorum eve yetişiyorum senin dert ettigin şeylere bakk ayyy ben hemen yüzüne vururdum yok öyle dünya
(342 puan) tarafından
Kız diyom onu da diyoki aklama kadar kız uyudumu sende yat diyor ev işini ebenmi yapacak diyom ne yapıyonki zaten diyor
(1,515 puan) tarafından
Sende söyle ki gelince sen yap o zmn yemeği temizliği çok mu kolay ayyy benim.esimde öyle ev işi o kadar basit geliyor ki hiç olarak görüyorlar boş ya
(342 puan) tarafından
Kız cok dedim yerleri degişeyim bn dısarda iş buluyum sen evde dur ev işi yemeknyap dedim ne calışmama izin verdi nede ev işinin zor olduguna inandı
(1,515 puan) tarafından
O zmn anca konuşsun boşver vlaaha hiç kulak asma boş
(342 puan) tarafından
Valla asmamaya calışıyom ama bazen bunltıyo
0 oy
(707 puan) tarafından
Seni anlıyorum canım duymazdan gelmeye çalış tınlama maalesef erkekler gereksiz konuşmayi çok sever çok takmican
(342 puan) tarafından
Hep öle yapıyorum ama bugun yorgun olunca cekemedim cekilmez geldi bi
(707 puan) tarafından
O dolup tastigin için söyle bir camları ac temiz havayı içine derin derin çek la havle de bir rahatla bakalım çok iyi gelecek.
(342 puan) tarafından
Tamm canım deneyecem bunu
0 oy
(703 puan) tarafından
Gercektende anlayissizmis ya allah sabir versin
(342 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(30 puan) tarafından
Nasıl böyle davranabiliyorlar inanın anlayamıyorum. Benimki ev işi yapma sakın diye kendini paralar. Mutfak dolaplarını sileyim diye sehpaya çıkmıştım, gördü bir kızdı. Sen yatacaksın, yürüyüş yapacaksın, yemeği de eve geldiğimde ben yaparım diye. İnanın şaşırıyorum ufacık meselelerden kavgaya. Sizler hamilesiniz sonuçta, ayıp destek olmalılar.
(342 puan) tarafından
Yok canım hamile degilim dogum yaptım 3bucuk aylık kızım bnm esimde yapar ev işi faln ama bazen böle dengeszligi tutar deli eder beni gereksiz
0 oy
(784 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin böyle zamanda birbirinize destek olmaniz lazim zatenn
(342 puan) tarafından
Aynn öle ama nerde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 437 göst.
15 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 415 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Musmutlu anne-16 (495 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
19 Kasım 2022 Kültür-Sanat kategorisinde terslale (3,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 488 göst.
30 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (391 puan) tarafından soruldu

412,394 soru

12,415,219 cevap

44,991 kullanıcı

Kategoriler

...