0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar doğum yapalı 4 ay olucak benım dikişlerim iyileşti ama arada böle iğne batar gibi acırdı bende  salı günü bi bakıyım dikişlerimde mi sıkıntı var dıye ayna tutup altıma baktım. Bide vajina uvunda böle küçük mercimek büyüklüğünde bişiy var yumuşak böyle. Ben elledikçe sağa sola gidiyor. Sanki bişiy tutuyor orda. Biraz elöedim sıktım ama yok acıyor. Ertesi gün yani dün cok canım acıdo bırden oturunca batıyor yürüdükçe batıyor. Hapşursam. Batıyor bi de baktım ki ten rengim de olan o küçük şey simsiyah olmuş. Hastaneye gittim hemen bakmadılar daha acil durumdakilere bakıyorlarmış. Polikinliğe gidicekmişim. Neyse eve geldik lekelenmem de vardı. Sabah oldu neyse. 

yanı bugün sabah lavaboya gittim o şey düştü. Canım acımıyor şükür. Neydi o. Başına böle bişiy gelen oldu mu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben biliyorum galiba. Kuzenimde aynı şey oldu. Fazla ayakta kalmaktan dikiş yeri ödem yapmış. Doktora gittiğinde ne yaptıysa kan gelmiş aldi mi patlattı mi bilemem. Ondan sonra bir krem kullandı 15 güne geçmişti. Ödem yani korkma bişey değildir 
(13 puan) tarafından
Canım o şey düştü ama ucunda yine öle küçük et parçası var inş ödemedir geçrr diycem ama 4 ayda geçerdi herhal
-Reklam-
0 oy
(516 puan) tarafından
Bende baktığımda kucuk et parçası gibi görmüştüm hafif hafif kan sızıyordu hatta,doktora gittigimde sordum,dikis atarken dokularu kıstırıyorlar o yuzden oluyor ,zamanla gecer dedi,bepanten sürebilirsin dedi,o yoksa hametan da olurmus
(13 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi bana da öle der inşallah ve lazerle yada herhangibir operasyon gerekmez inş
0 oy
tarafından
Siil mi acaba 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 422 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.