0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım daha 14 aylık cesaret edemiyorum eşimde beraber büyüsünler istiyor bilemiyorum açıkçası korkuyorum 

17 Cevaplar

0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kendini hazir hissedene kadar biraz daha bekleyelim de anlat tatli dille esine kuzum o piskolojiyi sen yasiycaksin sonucta hazir olman gerekiyo bu duruma
tarafından
Dün gece uzun uzun konuştum zaten bunu hamileliğim çok zor geçiyor öncelikle ikinci çocuğu ben de istiyorum ama şu an değil uygun bir dille söyledim ama o da zaten hiçbir şekilde karşı çıkmaz benim fikirlerime her zaman saygı duyar ama çok istiyor biliyorum ve de sürekli dile getiriyor
-Reklam-
0 oy
(15,639 puan) tarafından
Ailen falan destek oluyorsa ve bakabileceksen düşünebilirsin. Bizde istiyoruz ama tek başima bakmak zor diye kızımin büyümesini bekliyorum.
tarafından
Ailem çok destek oluyor sağ olsun bir çocuğum da o kadar yardımcı oldular ki Allah razı olsun onlardan şu anda zaten annemgil diyor ikinciyi de yap büyütürüz diye ama bilemiyorum çok kararsızım yapabilecek miyim bakabilecek miyim
0 oy
(52 puan) tarafından
Canim bebeye  sen bakacaksin esin diyil.   Senin hazr  olman gerek. Iki cocuklu ev.  Ev isleri kocan kendinn.   Bunlari dusun.  Bebek bakmakda kolay diyil zatenn.  
tarafından
Haklısın canım vallahi o yüzden ben beklemek istiyorum
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Erkekler ister de ister. Ama önemli olan senin bakabilme durumun. Bakabileceğin kadar bebek sahibi ol. Yaş farkları biraz fazla olsun o şekilde daha iyi anlıyorlar kardeş mevzusunu. Şu anda çocuğun kıskanma durumu daha fazla olacak. Arada yıpranan yine sen olursun
(8,084 puan) tarafından
Bu bebeğine iyice vakit ayır. Sonradan pişmanlık yaşarsın çünkü ve diğer bebeği suçlarcasına konuşursun. Kardeşin doğdu o yüzden seninle ilgilenemedim gibi. Ama biraz daha büyüyünce o da isteyecek zaten kardeş ☺️
tarafından
Hemfikiriz inan ki çok sağol canım benim
(8,084 puan) tarafından
Ne demek. Yine kararı verecek olan ikinizsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun ☺️
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
(8,084 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun ❤️
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Bence hiç acele etme çok zorlanirsin yipranirsin biraz büyüsun canım 
tarafından
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum inan ki en azından istiyorum 2,5 yaşında olsun beni anlayabilirsin tuvalet ihtiyacını karşıya bilsin ikinci çocuk da zor yani normalde çocuk bakmak zor
(45,036 puan) tarafından
Benim kızımla oğlumun arasında 4 yas 3 ay var inan hiç zorluğunu yaşamadım çünkü kızım aklı eriyodu öncelik cisten kesmelisin ki sanada kolaylık olur
tarafından
Aynen çok haklısın
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Ikisi beraber büyüsün  diyo da kendi kendilerine büyümüyorlar ki cnm ne kadar zor..bnce hic gerek yok küçükken yani anneye de yazik kendini toparlayamadan ayni seyleri tekrardan yasiyosu 
tarafından
Aynen lagusa psikolojisi ben baya ağır geçirdim kafayı yemek üzereydim şuan çok korkuyorum
(3,902 puan) tarafından
Kendini düşün bnce..sonucta esin dogurup emzirmicek..sen daha onemlisin..esinin de bunlari bilip hemn istememesi lazm bnce
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Bence de cok erken benim 3. Hamileliğim 17 haftalığım 

2.kızım 18 aylık korkuyorum beklemiyordum sürpriz oldu 

En az 2 yas olmalı hamile kalmak İcin bence hem çocuk kendini daha iyi ifade eder, uykusu düzene girer kendi uyur, hem wc eğitimi tamamlanır her açıdan en az 2 yıl bence

İlk 2 arası 3 yaş 3 ay benimkiler çok rahat geçti ama 3.de ayvayı yedim
tarafından
Betus yok kız 2 sene sonra senden rahatı yok :D
tarafından
Benim için galiba baya erken rabbim hayirlisini nasip etsin senin yavrularında sağlıkla büyüsunler inşallah
(12,521 puan) tarafından
O 2 senede de nolurum Allah Kerim jxkdkd
0 oy
tarafından
Bebek işi başkasının istemesiyle olmuyor ne kadar yardım ederim derse de sen çok zorlanacaksın bence çok erken ya 
tarafından
Çok erken doğru söylüyorsun
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Bencede yapin gitsin 1yil zorlugu var ama sora cok rahatliyacaksin
tarafından
Bilmiyorum ki
(6,684 puan) tarafından
Kendini hazir hissetmiyosan yapma ne zaman hazir olursan tabikide
0 oy
tarafından
Yardimci olacak birisi varsa düşünebilirsin 
tarafından
Yardımcı olacak çok kişi var ama nereye kadar olacaklar ki
tarafından
Kendini hazir hissettiginde yap. Iyice degerlendir tek cocukla kalmak istiyormusun istemiyirsan en uygun zaman hangisi. Ama su var buyuk olan 3 yasina gelse kreşe verirdin digeriyle daha iyi ilgilenirdin
tarafından
Aynen şuan çok küçük geliyor bana ahh su erkekler
tarafından
Taşıyan doguran bakan sensin canim karari sen ver
tarafından
Ben çoktan kararlıyım yapamam canım şuan olmaz Allah'a büyük konuşmayalım ama şuanda olsun istemiyorum hamileliğim riskli geçiyor hep 6 ay boyunca bişey yiyemiyorum korkuyorum
0 oy
tarafından
Benim eşim de istiyordu  bir kaçtım iki kaçtım  sonra bende istedim  şuan 8 haftadayız.  Oğlumda bir buçuk yaşında 
tarafından
Sağlıkla al kucağına canım rabbim hayırlısını nasip etsin
tarafından
Saogl kuzum allah razı olsun bütün isteyenler  inşallah
tarafından
Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
tarafından
Amin kuzum
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Bebegim 9 aylikken hamile kaldim güya kocam korunuyordu benim hap igne vurulmama da karşıydı kısır filan olurmusum eski kafa iste. Simdi oğlum 1 yaşında ve 3 aylik hamileyim istedigim bi durum hic değildi çünkü oglum cook huysuz ve kiskanc olan bana olacak baska kimseye degil. Emzirmek istiyordum 2 yasina kadar memeye de düşkün ama emziremeyecegim. Tüplerimi baglatmak istiyorum yasim küçük ama Insallah baglarlar. Erkekler bencil sadece kendini düşünür benim esim 10 tane olsa ne olacak sanki filan diyor çünkü ona bisey olmayacak ve sezeryanım. Bu bebeginle bol bol vakit geçir 2.bebegi ertele bence bu zamanlar bi daha gelmicek suanki cocugun daha bebek 
tarafından
Çok güzel konuşmuşsun rabbim seninde yardımcın olsun inşallah sağlıkla büyürler çok haklısın şuanda istemiyorum rabbim olmayana versin inşallah
(2,187 puan) tarafından
Sağol canım. Benim karnimdaki bebegin hicbir sucu yok masum ama istemedigim için hâlâ kabullenemedim ve istemiyorum. O yüzden önce senin icinden gelmesi istemen lazim
0 oy
tarafından

:DBenim oğlumda 14 ayliktı eşim  yaptı ikinciyi valla bende hazır hissetmiyordum  şuan 4 aylık karnimda

0 oy
(29,053 puan) tarafından

Sen hamile kalip ve sen doğuracağın için senin hazır olman gerekli

Esin bu yoldan geçmiyor zorluğunu bilemez. Çocuğun daha çok küçük şahsi fikrim
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Hiç tavsiye etmem kızım 14 aylıkken hamile kalmıştım sonuç gözlerim yanıyor çok yorgunum ve gören herkes zayıflamışsın diyor 
0 oy
tarafından
Çok erken değil ama kendini hazır hissedince karar verin derim 
0 oy
(73 puan) tarafından
Çok yaramaz dğlse kıskanç dğlse bakabiliyorsan yap ama aksise çok zor

İlgili sorular

+1 oy
52 cevap 968 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yldz63 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 782 göst.