0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar çok afedersnz ama çok kafama takıldı sormak istedm ben niyetliyim ve bnm akıntım çok geliyor iç çamaşırımı her gn deyiştirmem lazm bugn niyetliyim ve namaz kılmak istiyorum akıntım geldiği için çok özğr dilerim peçete katmşm iç çamaşırıma hiç bişi olmamış acaba peçeteyi çıkarsm namazımı kılsm bi sorun olurmu bide akıntım geliyo diye orucum kabul olurmu durudrmyrm akıntımı çok fazla geliyor cvblarnz için tşkrlr 

Nolur kusuruma bakmayın utanrk soruyorum soruyu sormasamda kafama tıkldı duramaycktm 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kahverengi pembe yahut kırmızı avuç içinden büyük alıntı abdesti bozar gusül gerektirir ama normal akinti boy ensesti bozmaz gusül gerektirmez lâkin namaz için abdest tazelemek gerekir bunun icin de abdest öncesi vajene pamuk konulur abdest alınır namaz kılınır sonra o pamuğu çıkarabilirsin oruç da sakatlanmaz tutmaya devam edebilirsin canım 
tarafından
Pamuk yok cnm temiz bi peçete olurmu
tarafından
Oda olur canım canını acitmadigi sürece temiz bir parça bez yada pecetede olur
tarafından
Çok tşkr ederm
tarafından
Rica ederim canım benim
-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Adet akıntı mı ki? Normal akıntıda sorun yok sanmıyorum 
tarafından
Yok normal akıntı adet akıntısı deyl
(13,316 puan) tarafından
Abdest için korumak önemli orucu etkilemez canım
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Adet degil normal akinti heralde orucun kabul olur normal akintiysa namaz icin de surekli ic camasirini degistir o sekilde kil
tarafından
Mecburen cnm öyle yapıyorum işte çok aklıma takıldı
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Kız akıntı ile orucun hiç bir alakası yok biz kadınlar da o akıntı maalesef hiç bitmiyor ki peçete bırakıyosan namaza durmadan git bak akıntı gelmişse peceteyi at namaza dur namazdan sonra yine peçete bırak 
tarafından
Öyle tapıcm cnm çok tşkr ederm
(4,700 puan) tarafından
Sadece akinti bir peçete de yada iç çamaşırında falan varsa o şekil namaz olmaz o yüzden peçete değiştirerek kıl dedim namaz esnasında da akıntı gelirse namazı bozup tekrar aynı şeyi tekrarlaman gerekir ama o süre zarfında da hemen gelmez diye umut ediyorum
(7,663 puan) tarafından
Akıntı namaza mani değildir burunda ki akıntı ne ise rahimde ki temiz akıntı da o hukumdedir bu yüzden bütün aktigindan abdest bozulmadığı gibi o sebeple de bozulmaz . Enfeksiyonlu akıntı mustesna

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 227 göst.
0 oy
7 cevap 444 göst.
30 Eylül 2023 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Lokumcum (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 253 göst.
11 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lokumcum (104 puan) tarafından soruldu

405,867 soru

12,164,011 cevap

36,614 kullanıcı

...