0 oy
1,416 göst.
Aile kategorisinde (3,464 puan) tarafından
16 haftalık hamileyim bugün cinsiyet öğrendim, aşırı derecede kız istiyodum ama hep erkek hissediyodum, ve erkekmiş oğluşum olcak, Trendyolda falan hep kız kıyafetlerini favorilerime almışım, kız ismi hazırdı aklımda onla ilgili planlar yapıyodum, biz 3 kardeşiz ve ondan mı bilmiyorum hep kız istedim, hatta sülalem de bile herkes kız seviyor :) kızlar çok sevimli tatlı oluyo, açıkçası içim biraz buruldu erkek olduğunu öğrenince, oda aşırı derecede kız istememden kaynaklı, çok şükür gelişimi falan herşey çok güzel dedi doktor, şimdi sizden özellikle de erkek annelerinden böyle çocuklarınızın tatlış hallerini falan anlatsanıza ya :) oğluşum doğunca çok üzülcem başta içim burkuldu diye biliyorum şimdiden vicdan azabı çekiyorum, bide sizlerde düşünüyo musunuz çocuğunuzun ergenlik dönemlerini falan ? Ben en çok o dönemlerden korkuyorum devir çok kötü şuan 

51 Cevaplar

+3 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sjsjsjs gözlerim alışık değil böyle şeyler okumuya yüreğim burkuldu normlde deli karilar erkek ister kız yerine 
tarafından
Malesef gelinimiz olck sjjsjsjjsjs oğlum en çok bni sev seni bn doğurdum karı çok var ama ana bı tane en çok bni sev bni bni diycz sjjsjsjjs
(1,664 puan) tarafından
Ahahah bayıldım buna yaaa,Ellaaam  çok korkuyorum.öyle bir kaynana olurum.diye
(7,226 puan) tarafından
Aşk olsun biz deli miyiz puhahaha.
(13,316 puan) tarafından
Bizim de öyleydi yaa. Babam hatta başka doktora mı gitseler belki kızdır dedi :D fotoğraf da bugün attım postta var bak kuzum. Bakma erkeklere de artık herşey var gri rengarenk kalpli sweat aldım mesela geçen hafta.
(3,464 puan) tarafından
Bakıyorum hemen :)
-Reklam-
+7 oy
tarafından
Çocuğun erkek olacak diye uzulmene üzüldüm bende
(3,464 puan) tarafından
Hep kıza alıştırmışım kendimi istemsiz şekilde ya :(
(6,681 puan) tarafından
Uzulmemis kız beklemis sadce
+1 oy
(4,700 puan) tarafından
Benim de oğluşum da öyleydi 14 aylıkken ikinciye hamile kaldım resmen yatar kalkar kız için dua ederdim şuan kız bebise hamileyim :))))
(3,464 puan) tarafından
İnşallah benimde öyle olur :)))
(4,700 puan) tarafından
İnşallah canım insan evlat ayrımı yapmıyo ama ister istemez biz anneler cicili bicili kıyafetler dikkatimizi çekiyor artık ikinci bebise canım :))) rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
(3,464 puan) tarafından
Evet ya kızlar için güzel kıyafetler var tatlış tatlış :) amin Allah razı olsun
+1 oy
(7,793 puan) tarafından
Çok yanlış düşünüyosun ve Allahın gücüne gider kızı erkeği yok bende kız istiyodum oğlum oldu hiç snn kadar üzülmedim ama iyi ki oğlum olmuş o benim herşeyim ikinci bebeğimde erkek olsa üzülmem emin ol evladın kızı erkeği olmuyor o göğsüne yatıp uyuyor ya o an dünya duruyor nefesni hissetmen mucize yaa Rabbimin en büyük mucizesi evlattır sakın yanlış düşünmeye devam etme
(3,464 puan) tarafından
Arkadaşım da kız istemişti erkek oldu şimdi diyo ki acaba kız olsa bu kadar severmiydim diye düşünüyorum diyo :) evlat bu yaaa tabiki çok sevicemm oğluşumu ama istemsiz şekilde kendimi kıza alıştırmışım, çok şükür sağlığı yerinde en önemlisi de bu
(7,793 puan) tarafından
Bende öyleyim kız bebek garip geliyor erkek daha güzel :D
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım. İnsallah 2. Si saglıklı sıhhatli bir kızın olur :) 
(3,464 puan) tarafından
Aminnnnn insallah :)
0 oy
(272 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al inşallah 
(3,464 puan) tarafından
Aminn Allah razı olsun :)
0 oy
(122,942 puan) tarafından
Adini kuzey ben koydum Baby boyum cok tatli sende kuzey koy senin bebeginde tatli olsun❣
(3,464 puan) tarafından
Sevdadan beklenen cevap :))))
tarafından
Sevdadan özlü sözler :)))
(7,226 puan) tarafından
Ahahaha tahmin etmiştim sevdanın geleceğini.. .
(122,942 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Benşm hem kızım hem oglum var bacım emin ol sevgisi aynı oglan kız diye ayrılmıyor. O sana bakıp bir agulansında sen o zaman gör. 
(3,464 puan) tarafından
Ayy inşallah gelsin bir an önce bu zamanlar da seviyim oğluşumu
(11,688 puan) tarafından
Allah ayırmasın evlatlarımızan saglıkla kucaga almayı nasip etsin
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Hayırlısı neyse o olsun canim üzülmene hiç gerek yok arayipta bulamayanlar var bende oğlan annesiyim ikinciye suan hamileyim kiz olsun isterim fakat erkek olursa day çok sevinirim heralde gerçekten o küçük küçük takımları alıp giydiriyoruz yaa Allah im nasil özledim :) 
(3,464 puan) tarafından
Evet eşimin arkadaşı 90 bin harcadılar tüp bebek için ama olmuyo, çok şükür Allah'ım bize nasip etti
0 oy
(2,567 puan) tarafından
İçiniz burkulmus evet ama böyle konuşmayın Allahın gücüne gider hayırlısıyla sağlıkla gelsin Bal Oğlunuz❤️
(3,464 puan) tarafından
Aminnnn inşallahhhhhh Allah razı olsun :)
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Bebeğin adına çok üzüldüm. İyi ki oğlum var... 
(3,464 puan) tarafından
Öyle deme ya :( bende doğunca iyi ki oğlum var dicem eminimmmm
(25,224 puan) tarafından
Bebeğinde hisseder bunu inşallah düşüncen değişir sağlıklı hayırlı evlat olması herşeyden önemli kız olup hayırsız sağlıksız olacaktı belki Allah vermiş bin şükür
0 oy
tarafından

image

bükme yiyen bir oğlan bırakıyorum sana :D 
(3,464 puan) tarafından
Allah'ım benim oğluşumunda bu zamanları gelsin bir an önce :) maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah
tarafından
Çorapları da vicdanına kadar çekmiş :))
tarafından
Donu kısa geliyo napalım çorabı çektik ki bilekler boşta kalmasın :D teşekkür ederim kumsal1 merak etme hemen geliyo o Zamanlar
0 oy
(28,814 puan) tarafından

Cinsiyetleri farklı sadece evlat sonuçta bence üzülme sevin hayırlısı buymuş

(3,464 puan) tarafından
Evet hayırlısı buymuş oğluşum benim kaynana olcam sayesinde :)
0 oy
tarafından
Hayırlısı neyse o olur erkek bebislere çok tatlı olyyor 
(3,464 puan) tarafından
Amin inşallah, oğluşum benim inşallahhhhhh hayırlı evlat olur vatana millete bize
0 oy
(12,754 puan) tarafından

Yaaa çılgın mısın bebeğim gir lcw ya h m e ne tarz ciciler var erkekler için <3 ben kızıma arada kapıyorum oralardan sweatshirt falan. Allah hayırlısı ile doğum nasip etsin sana

(3,464 puan) tarafından
Aminnnnn şimdi erkek kıyafetleri bakıyorum :)))
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Bu nasıl bir düşüncedir arkadaşım ? Bi ben mi önemsemedim cinsiyeti birşey de hissetmiyordum soranlara sağlıklı olsun diyordum gerçekten öyleydi hiç ama hiç kız mi acaba erkek mi diye bir hissiyat doğmadı. Sürekli nasıl korurum nasıl daha iyi beslenir diye düşünüyordum. Biz de eşimle bekarken kız düşünürdük adı da hazırdı ama hamile olduğum an önemsiz oldu şimdi oğlumuz olacak inşallah çok mutluyuz evladımız olacak diye
(3,464 puan) tarafından
Bizde mutluyuz ama ne biliyim kıza çok alıştırmışım kendimi, Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ogluşlarımızı
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Bende de öyle olmuştu kız ismi hazırdı hep kız istedim öyle düşündüm trendyol da koleksiyon oluşturdum bunu alırım bunu alırım diye sonra erkek oldugunu öğrendik sil baştan :D ergenliğini hep düşünüyorum gerçekten psikopt mıyım neyim ya sigara içerse ya uyuşturucu içerse falan diye düşünüyorum :D
(3,464 puan) tarafından
Ayy evet işte bende öyleyim, heppp kız kıyafetleri var favorilerimde, daha bugün eşime dedim doktordan gelir gelmez alcam kıyafetleri hazır zaten dedim :) bide hep serseri arkadaşlari olur onlara uyar sigara uyuşturucu falan kötü şeylere bulaşır diye çok korkuyorum,  kız olsa da belki bunlar olabilir ama erkekler daha yatkın böyle şeylere bende bu korkuları yaşıyorum
(2,390 puan) tarafından
Aynı şeyleri düşünmüşüz valla ya inşallah çok düzgün yetiştiririz de bulaşmazlar kötü şeylere
(3,464 puan) tarafından
Aminnn inşallah hayırlı evlat olsunlar
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Kız ismine ne karar vermiştin canım bende ordan kopya cekeyim :))
(3,464 puan) tarafından
Kumsal diye düşünmüştüm :)
0 oy
(3,744 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Silmek durumunda kaldım canım :) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
(3,464 puan) tarafından
Allah'ım çoookk tatlı maşallah :) yanakları tam hunharca öpmelik :))))
(3,744 puan) tarafından
Erkek bebeğinin de ayrı bir güzelliği var kuzum
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bir kaç haftaya alisacaksin bak gor. Bız de ilk bebeğimizi bekliyoruz. Eşim hep kız istiyordu hatta ilk erkek dediklerinde kabul etmedi başka doktora gittik :) ben de kız istiyordum ama hissediyordum erkek olduğunu. Zamanla ikimiz de alıştık. Şimdi oğluşum oğluşum diye dört dönüyor etrafımda. Tombiş tombiş erkek bebeklerin videolarını izle bak nasıl alisacaksin. Kendini de suçlu hissetme cicili bicili kız bebek kıyafetlerine hangimiz ozenmiyoruzki...  Ama  tekmeler başlayınca bütün bu olumsuz dusunceler gidecek aklından. İnsallah sağ salim sağlıkla kavuşuruz bebelere
(3,464 puan) tarafından
Çok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim :)  ikimizin de oğluşu hayırlı evlat olsun inşallah :)
(1,012 puan) tarafından
Aminnn bir de şunu unutma erkek bebisler anneye çok düşkün oluyorlar aşkla bakıyorlar :)
(3,464 puan) tarafından
Evet kızlar babacı erkekler anneci oluyo :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 277 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde LaYeTeZeLZel (3,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 458 göst.
12 Ocak 2021 Aile kategorisinde Sena21 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 551 göst.
11 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 428 göst.